Fudbal

"Vrati se u Zvezdu, Radonja!" Cijeli Pionir ustao kad ga je vidio, evo kako je ljubimac Delija reagovao! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Navijači Crvene zvezde Meridianbet nisu propustili njegov dolazak na važnu utakmicu.

Izvor: MN PRESS

Na utakmici Crvena zvezda Meridianbet - Budućnost, poseban gost domaćin bio je srpski fudbaler Nemanja Radonjić (27). Kad su ga vidjeli, navijači su počeli da skandiraju "Vrati se u Zvezdu, Radonja", a on je na to uz osmijeh otpozdravio.

Reprezentativac Srbije igrao je sa velikim uspjehom za crveno-bijele u sezoni 2017/18, otišao je u Olimpik Marsej nakon istorijskog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, a navijači su ga pozvali da se vrati ovog ljeta i uradi ono što tada nije stigao.

Radonjić je trenutno igrač Torina, koji ga je pozajmio od Marseja prošle godine, ali nije u sastavu trenera Ivana Jurića zbog povrede. Ove sezone nastupio je 30 puta za "bikove", dao je četiri gola, tri namjestio, a posljednji meč u Seriji A odigrao je prije skoro mjesec dana, 22. aprila protiv Lacija u Rimu. Od tada nije bio u sastavu, a početkom marta se sukobio sa trenerom Jurićem u derbiju protiv Juventusa.

Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da na "Marakani" razmišljaju i o povratnicima, a na njihov pomen zvezdaši među prvima pomisle na Radonjića i požele njegov povratak u klub.

On se prethodnih godina često pojavljivao na stadionu Zvezde, pratio je utakmice stojeći iza gola, sa rezervnim igračima i očigledno je ostao u odličnim odnosima sa klubom i sa aktuelnim igračima i trenerima. Možda bi i to moglo da doprinese njegovom povratku, kao i skandiranje "Pionira" u nedjelju uveče.