• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vrati se u Zvezdu, Radonja!" Cijeli Pionir ustao kad ga je vidio, evo kako je ljubimac Delija reagovao! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Navijači Crvene zvezde Meridianbet nisu propustili njegov dolazak na važnu utakmicu.

 delije skandirale nemanji radonjiću Izvor: MN PRESS

Na utakmici Crvena zvezda Meridianbet - Budućnost, poseban gost domaćin bio je srpski fudbaler Nemanja Radonjić (27). Kad su ga vidjeli, navijači su počeli da skandiraju "Vrati se u Zvezdu, Radonja", a on je na to uz osmijeh otpozdravio.

Reprezentativac Srbije igrao je sa velikim uspjehom za crveno-bijele u sezoni 2017/18, otišao je u Olimpik Marsej nakon istorijskog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, a navijači su ga pozvali da se vrati ovog ljeta i uradi ono što tada nije stigao.

Radonjić je trenutno igrač Torina, koji ga je pozajmio od Marseja prošle godine, ali nije u sastavu trenera Ivana Jurića zbog povrede. Ove sezone nastupio je 30 puta za "bikove", dao je četiri gola, tri namjestio, a posljednji meč u Seriji A odigrao je prije skoro mjesec dana, 22. aprila protiv Lacija u Rimu. Od tada nije bio u sastavu, a početkom marta se sukobio sa trenerom Jurićem u derbiju protiv Juventusa.

Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da na "Marakani" razmišljaju i o povratnicima, a na njihov pomen zvezdaši među prvima pomisle na Radonjića i požele njegov povratak u klub.

On se prethodnih godina često pojavljivao na stadionu Zvezde, pratio je utakmice stojeći iza gola, sa rezervnim igračima i očigledno je ostao u odličnim odnosima sa klubom i sa aktuelnim igračima i trenerima. Možda bi i to moglo da doprinese njegovom povratku, kao i skandiranje "Pionira" u nedjelju uveče.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC