Fudbal

MAJKA UBIJENOG NAVIJAČA DOŽIVJELA SRČANI UDAR! Pozlilo joj kad su joj saopštili tragične vijesti

Autor Dragan Šutvić

Užasne vijesti stižu iz Grčke gdje je majka ubijenog navijača AEK-a takođe u lošem stanju.

Izvor: mondo.ba

Majka ubijenog grčkog navijača Mihalisa (29) doživjela je srčani udar nakon što su je obavijestili o smrti sina, javlja grčka "Gazeta". Mihalis je ubijen u obračunu navijača AEK-a i Dinama iz Zagreba u ponedjeljak uveče ispred stadiona atinskog kluba, kada je grupa od stotinak "Bed Blu Bojsa" napala Grke. Mihalis je zadobio ubode oštrim predmetom i izgubio je mnogo krvi, dok u bolnici nisu uspjeli da ga spasu.

U međuvremenu je Ministarstvo unutrašnjih poslova Grčke uhapsilo ubicu Mihalisa, odnosno vjeruju da je među 98 privedenih lica. Prema zvaničnim informacijama, poslije tuče navijača AEK-a i Dinama uhapšeni su državljani šest zemalja: 82 Hrvata i 12 Grka, odnosno po jedan Nijemac, Albanac, Austrijanac i državljanin Bosne i Hercegovine.

Osim smrti jednog mladića, povrijeđeno je još petorica grčkih i trojica hrvatskih navijača. Takođe, jedna djevojčica (12) je pogođena kamenom u glavu, ali nije prošla sa težim povredama.

Podsjetimo, UEFA je već otkazala večerašnju utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinama i AEK-a, a u Hrvatskoj već strahuju da bi zbog toga Zagrepčani mogli da budu izbačeni iz Evrope.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!