BUM!

Propali fudbaler tvrdi da je bio bolji od Ronalda! Kristijano ga je urnisao komentarom!

Autor Nebojša Šatara

Kristijano Ronaldo se "obračunao" sa fudbalerom koji već godinama "živi od priče" o njemu.

Izvor: MN Press/Instagram/ptclipes/Screenshot

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih svih vremena i za to je zaslužan samo on. Međutim, vrlo često se jave i neki "prijatelji iz djetinjstva" koji u želji za popularnošću - ili za sticanjem određenih materijalnih sredstava - pokušavaju da kažu da su i sami oni imali nekog udjela u tome...

Među njima je i Fabio Paim, nekada veliki talenat portugalskog i svjetskog fudbala, koji je trenirao sa Kristijanom Ronaldom u akademiji Sportinga iz Lisabona, a od njega je mlađi tri godine. Prema njegovim riječima, u ranim tinejdžerskim danima bio je i bolji od Ronalda. Tako bar već godinama kruži "legenda" koju je plasirao britanski tabloid "The Sun", a koja glasi da je Ronaldo po dolasku u Mančester rekao: "Ako mislite da sam ja dobar, čekajte da vidite Paima".

Da li je to poteklo od njega ili ne, nije poznato, ali Fabio Paim i danas "živi na toj legendi". Gostujući u jednom podkastu, Paim je ispričao ovu anegdotu uz priču da bi bio i bolji od Ronalda, samo da se upola trudio kao CR7. I na taj način bi izazvao Mesija za "Zlatne lopte", a ne njegov sunarodnik.

Nekako je ovaj snimak došao i do Kristijana Ronalda koji nije želio da prećuti glupost "prijatelja koga ne poznaje", tako da je na Instagramu prokomentarisao: "Koji k****... Ko je ovaj tip?".

Fabio Paim je inače već nekoliko godina u penziji, a za prvi tim Sportinga nije stigao ni da debituje. Išao je na brojne pozajmice u niželigaše, a vjerovali ili ne čak je 2008. godine bio i u Čelsiju, ali nije zadovoljio. Za mladu reprezentaciju Portugala odigrao je jedan meč.

Izvor: Instagram/ptclipes/

BONUS VIDEO: