• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo ih tužio, pa cijeloj kompaniji poslao mejl!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Portugalac šokirao sve ovim potezom.

 Kristijano Ronaldo kupio medije pa im da bonuse Izvor: Instagram/cristiano

Kristijano Ronaldo (38) kupio je medijsku kompaniju "Kofina", koja rukovodi sa nekoliko značajnih portugalskih dnevnih listova, poput "Koreo de Manja", "Rekord" i "Žornal de Negosijos". Fudbaler je proširio i na medije svoj veliki biznis u kojem je već aktivan u sferi hotelijerstva, vođenja sportskih centara proizvodnje odjeće, satova i drugih branši. Ipak, mnoge je iznenadilo da je kupio medijsku kuću koju je ne tako davno tužio i bojkotovao njihove izvještače kada je trebalo da im daje izjavu.

On se svojevremeno nije složio se jednom informacijom objavljenom o stanju u reprezentaciji i optužio je taj medij da stvara lošu atmosferu u nacionalnom timu od kada je počeo da igra za "A" selekciju. Podnosio je tužbe 2011. i 2015, uz teške optužbe. "Nemam poštovanje za te novine, jer konstantno izmišljaju vijesti, kontroverze, loše odnose, stvaraju lošu atmosferu u nacionalnom timu. Tako je od kada sam ušao u reprezentaciju i konstantno napadaju nacionalni tim", govorio je "CR7" tokom 2014. godine.

Cijeli svijet je znao o kojoj se medijskoj kući radi kada je Ronaldo u kampu reprezentacije 2016. jednom prilikom "skinuo" mikrofon sa oznakom tog medija i demonstrativno ga bacio pred svim izvještačima. Zato je i iznenađujuća njegova prva odluka kao gazde, da izrazi zahvalnost svim zaposlenima i da ih časti sa dodatnih 1.250 evra. "U znak zahvalnosti svim članovima ove sjajne kompanije, koji svakog dana znoje dres za nju", napisao je Ronaldo mejl svima.

Ronaldo je spektakularan fudbaler, a djeluje i da je kao poslodavac široke ruke. U međuvremenu, on ne planira da uskoro prestane da igra, jer je u dresu Al-Nasra dao 16. gol i još jednom pokazao da će proći još vremena dok ode u penziju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC