• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajan gol Kristijana Ronalda - rivalu "slomio kičmu", pa "raspalio" po lopti! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Portugalski fudbaler nastavio je golgetersku seriju i sigurno drži prvo mjesto liste strijelaca.

 kristijano ronaldo sjajan gol za al nasr Izvor: Twitter/DiarioMedi_a/printscreen

Mnogi su osuđivali Kristijana Ronalda kada je prihvatio nevjerovatno unosnu ponudu iz Saudijske Arabije i tako pokrenuo trend da igrači iz evropskog fudbala odlaze na Bliski istok! Partije na početku nove sezone govore da je to bio pravi potez Portugalca, pošto u tamošnjem šampionatu Ronaldo dominira kao što je to svojevremeno radio u Evropi - dok je nosio dres Mančester junajteda ili Real Madrida.

Na prvenstvenom meču protiv Al Halija (2:0) jedan od najboljih fudbalera svih vremena postigao je fantastičan pogodak sa distance, nakon što je sjajnom fintom izbacio iz igre svog čuvara. Istina, njegovi rivali danas nisu neki od najboljih defanzivaca svijeta, ali i Kristijano Ronaldo je blizu zalaska karijere, daleko od svojih najboljih dana. Pogledajte kako je pogodio za prednost Al Nasra:

Al Hilal za koji nastupaju Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrovićlider je prvenstva Saudisjke Arabije nakon nepotpunog 12. kola šampionata, a po igračkom kadru i prvi je favorit za osvajanje titule. Imaju deset pobjeda i dva remija, pa sa 32 boda za četiri koraka bježe Al Nasru za koji nastupa Kristijano Ronaldo. Na trećem mjestu je Al Tavon koji ima 24 boda i utakmicu manje, pa bi mogao da se približi vrhu. Iako je pre početka sezone važio za jedan od najjačih timova, Al Itihad u kojem je Karim Benzema se muči i trenutno je tek šesti sa 21 bodom.

Na listi strijelaca u šampionatu Saudijske Arabije Kristijano Ronaldo je prvi sa 12 postignutih pogodaka, Aleksandar Mitrović ima devet, a Andreson Taliska koji je saigrač Portugalcu osam puta je tresao mreže rivala. Zanimljivo je da Kristijano ima čak sedam asistencija u dosadašnjem toku prvenstva, što je još jedan parametar po kojem je najbolji u ligi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC