• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrijeđen? Ma kakvi - Mitrović rešeta u Arabiji! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Mitrović postigao gol u meču 12. kola saudijske lige.

 aleksandar mitrović gol iz penala za al hilal  Izvor: Victor Fraile/Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aleksandar Mitrović je povrijeđen i neće igrati za Srbiju u novembru?! Ma kakvi, rešeta Mitar u Saudijskoj Arabiji i nastavlja potjeru za Kristijanom Ronaldom, koji mu je najozbiljniji konkurent u borbi za titulu najboljeg strijelca. Srpski fudbaler bio je precizan sa bijele tačke već u petom minutu gostovanja protiv Al Fateha, na kojem je Al Hilal imao ulogu velikog favorita.

Srpski fudbaler zatresao je mrežu tima koji sa klupe predvodi nekadašnji hrvatski selektor Slaven Bilić, sa kojim se poznaje iz vremena koje su obojica proveli u Engleskoj. Mitrović je veoma snažno šutirao po zemlji, a golman nije imao mnogo šansi da odbrani udarac iako je pogodio stranu na koju će lopta otići. Pogledajte gol Aleksandra Mitrovića:

Al Hilal je aktuelni lider šampionata u Saudijskoj Arabiji i kako trenutno stvari stoje najveći su favoriti za osvajanje titule. Zbog povrede Nejmara ključnu ulogu u timu imaju srpski fudbaler Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, koji su se odlično uklopili u tim koji su pojačali tokom ljeta. Sergej je u dosadašnjem toku prvenstva postigao tri gola i dva puta asistirao, dok je Aleksandar Mitrović sa devet postignutih golova prvi pratilac Kristijana Ronalda koji je 11 puta tresao mreže rivala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC