• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Mitrović povrijeđen pred ključni meč Srbije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Alarm u reprezentaciji Srbije pošto iz Saudijske Arabije stiže vijest da je Aleksandar Mitrović povrijedio koljeno.

 Aleksandar Mitrovic povrijedjen Izvor: printscreen/rts

Najbolji srpski fudbaler Aleksandar Mitrović doživio je povredu koljena i to je velika briga za selektora Dragana Stojkovića pred odlučujući meč Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Bugari dolaze u Leskovac 19. novembra, i po svoj prilici na tribinama će zbog kazne UEFA biti samo djeca, dok je sada pitanje da li će "orlovi" moći da računaju i na najboljeg strijelca u istoriji reprezentacije koji mora na pauzu. Koliko dugu? Još se ne zna...

Saudijski portal "Arab Five" prenosi da se Mitrović požalio tokom treninga na bol u koljenu i zbog toga su odlučili da ga odmore za predstojeću utakmicu i žele da obavi detaljne ljekarske preglede. Zbog toga se i dalje ne zna da li je i koliko ozbiljna povreda, ali se svi nadamo da će biti otklonjena u naredne dvije nedelje zbog meča Srbije.

Mitrović je posljednji meč za Al Hilal odigrao prije tri dana kada je ušao u igru sa klupe na Kupu Saudijske Arabije protiv Al Hazema. Za samo dvadesetak minuta na terenu je riješio utakmicu i postigao dva gola (na kraju 3:0), ali je već jasno da ga nećemo gledati na današnjem meču protiv Al Fateha. Prije dolaska na okupljanje reprezentacije, Al Hilal ima još dvije utakmice - protiv Mumbaj sitija u Ligi šampiona Azije i protiv Al Tavona u prvenstvu.

Podsjetimo, Mitrović je u fantastičnoj formi i postigao je 14 golova od odlaska u Saudijsku Arabiju, dok je i srpskoj reprezentaciji donio pobjedu protiv Crne Gore u oktobarskom ciklusu kvalifikacija. Bez njega, to jednostavno nije isti tim, posebno ako se zna da u dresu sa državnim grbom drži rekord sa 57 golova.

SPISAK SELEKTORA SRBIJE

GOLMANI: Vanja Milinković-Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi), Filip Stanković (Sampdorija).

ODBRANA: Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Eraković (Zenit), Miloš Veljković (Verder), Mihajlo Ilić (Partizan), Strahinja Pavlović (RB Salcburg), Srđan Babić (Spartak Moskva).

VEZNI RED: Nemanja Radonjić (Torino), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona), Nemanja Maksimović (Hetafe), Nemanja Gudelj (Sevilja), Ivan Ilić (Torino), Marko Grujić (Porto), Uroš Račić (Sasuolo), Saša Lukić (Fulam), Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Panatinaikos), Stefan Mitrović (Crvena zvezda), Vladimir Lučić (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Fenerbahče), Lazar Samardžić (Udineze), Sergej Milinković-Savić (Al Hilal), Filip Đuričić (Panatinaikos)

NAPAD: Dušan Vlahović (Juventus), Petar Ratkov (RB Salcburg), Aleksandar Mitrović (Al Hilal).

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:43
Skandal na "Puškaš Areni": Navijači flašama gađali Mitrovića
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC