• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović otvorio dušu: "Možete da nas volite, mrzite, kritikujete, ali..."

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Mitrović nije krio sreću i zadovoljstvo poslije pobjede protiv Crne Gore.

 srbija crna gora izjava aleksandra mitrovića  Izvor: printscreen/rts

Srbija je na korak do plasmana na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Pobijedila je Crnu Goru u Beogradu i za "ovjeru" prolaska potrebno je da osvoji bar bod protiv Bugarske u posljednjem kolu. Dok se sve to čeka Aleksandar Mitrović nije krio zadovoljstvo zbog trijumfa.

Tri boda su osvojena, dva gola postigao je najbolji strijelac nacionalnog tima i "pogurao" je ekipu do prvenstva Evrope, poslije svega toga se i prekrstio.

"Velika pobjeda, jako bitna utakmica, pritisak prije meča. Sigurno je da ovakva ekipa, ovakvo drugarstvo, atmosfera u reprezentaciji, ne može da se završi drugačije. Mi možemo da igramo loše, da imamo loš dan, ali ovi momci ne odustaju. Ekipa vjeruje do posljednjeg minuta i kada padne vrati se još jača, možete da nas volite, mrzite, kritikujete, ali se ova ekipa uvijek vraća jača. Hvala navijačima što su došli u velikom broju. Fenomenalna utakmica", rekao je Mitrović za RTS.

Pričao je posebno o prvom pogotku i o sreći koju je osjetio u tim momentima. "Kad daš gol, to su dječački snovi, sve se usporava, adrenalin radi, to ne može da se opiše, to su momenti o kojima maštate. Dao sam gol, pomogao reprezentaciji da priđe plasmanu na Evropsko prvenstvo. Treba biti oprezan i odraditi posao do kraja, svi danas igraju fudbal. Proslavićemo malo, pa se vraćamo u klubove. Veliki korak ka Evropskom prvenstvu napravljen je sada."

Poslije toga se i prekrstio pred kamerama. "Prvo povratak u klubove, odmor, pa da 'ovjerimo' plasman. Bože zdravlja", završio je Mitrović.

 BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:24
Navijači Srbije
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC