• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanska mafija sa Kosmeta upala u vile Ronalda i Mesija!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navodno, šef albanske bande sa Kosmeta je naredio da Lionela Mesija ne opljačkaju.

 Albanska mafija pljačkala vile Lionela Mesija i Kristijana Ronalda Izvor: YouTube/TNT Sports

Fudbaleri su postali "laka meta" pljačkašima, prije svih u Španiji, a jednu od njih predvode Albanci sa Kosmeta. Njihov šef, koji je tražen i hapšen, sada je navodno govorio za španski list "Espanjol". Predstavio se lažno kao Alberto, ispričavši da je sve počelo 2012. godine kada je uspio da opljačka kuću pokojnog Johana Krojfa. Iz kuće legende Ajaksa i Barselone odnio je plen u vrijednosti od 20.000 evra, s tim da je Holanđanin prijavio da je u pitanju 500.000.

I nije samo Krojf bio na meti, nego i mnogi drugi, poput recimo Kristijana Ronalda... Ova kosovsko-albanska grupa je opljačkala kuću slavnog fudbalera u Madeiri i odnijeli su veliki novac, dok su isto željeli da naprave i njegovom najvećem rivalu Lionelu Mesiju i predomislili se u posljednji čas. Bar tako oni tvrde.

Prema riječima "šefa" mafije, njegov drugi tim je ušao u Mesijevu vilu u Kasteledelfsu, kraju Barselone u kome je Mesi tada živio, ali ništa na kraju nisu odnijeli. Ako je vjerovati Albertu, to je zato što mu je Mesi omiljeni fudbaler i da zbog poštovanja prema njemu nije želio da ga opljačka, ali se onda postavlja pitanje zašto su uopšte krenuli u pljačku? Sigurno su znali čija je vila u pitanju, nije da je to tajna u Barseloni.

"Prije oko godinu dana ušli smo u njegovu kuću. Mesi je tada već bio u Parizu, a tu su živjeli njegovi roditelji. Dobro poznajem taj kraj, mogao sam ali nisam htio iz poštovanja prema Mesiju. Volim ga i to je to. Nekoliko puta sam čak i zaustavljao ljude koji su htjeli da upadnu u Mesijevu kuću", ispričao je Alberto.

Uz pomenutog Krojfa i Ronalda, albanska mafija sa Kosmeta je upadala i krala stvari iz vila Karima Benzeme, Anhela di Marije, Alvara Morate i Serhija Ramosa. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC