Fudbal

Zlatan ošamario Jovića, pogledajte njegovu reakciju! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte kako je Zlatan Ibrahimović "počastio" Luku Jovića.

Izvor: Twitter/TeamJovic/Screenshot

Iako je u odličnoj formi, Luka Jović je presedeo na klupi čitav meč protiv Rena u Ligi Evrope (3:0), ali je stigao dobro da se zabavi. Za to je zaslužan Zlatan Ibrahimović koji je svratio do igrača, pa se posebno družio sa Jovićem, pa su kamere zabilježile i kako je "ošamario" srpskog fudbalera.

Naravno, sve je to bilo u šali, vidi se da Ibrahimović nije imao lošu namjeru, a isto tako i po reakciji Luke Jovića može da se zaključi da njih dvojica imaju više nego prijateljski odnos. Pogledajte kako je izgledao taj susret:


Ibrahimović je inače od skoro savjetnik gazde Milana i redovno je na svim utakmicama "rosonera", pa je tako nedavno gledao i meč u kome je Luka Jović postigao gol. Videćemo da li će na kraju sezone imati koju lijepu riječ za Jovića i da li će savjetovati Milan da ga zadrže, pošto iako ne igra mnogo - postiže golove i u mnogo navrata je već spasio svoj klub.

Srpski napadač je ove sezone postigao pet golova u Seriji A za samo 500 minuta na terenu, dok je dva puta bio strijelac i u Kupu Italije. U pomenutom meču protiv Rena, kada je Milan igrao briljantno i čudo je da je pobijedio "samo" 3:0, nije dobio priliku da uđe jer se Pioli odlučio za druge igrače.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!