• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Luka Jović oživi kad nas vidi na terenu!"

Autor Dragan Šutvić

O Srbinu priča Italija!

 Trener Frozinonea o Luki Joviću  Izvor: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Probuđeni srpski napadač Luka Jović dao je gol za pobjedu Milana protiv Frozinonea 3:2 i još jednom dokazao da je fudbalski "oživio" u dresu roso-nera. Bivši centarfor Real Madrida dao je sedam golova ove sezone, a protiv subotnjeg rivala bio je strijelac i 2. decembra, kada je u pobjedi 3:1 dao gol i imao i asistenciju. Na toj utakmici je nagovijestio svoj povratak u formu, a trener Frozinonea Euzebio Di Frančesko govorio je o Luki ovog vikenda.

"Gol za 3:2? Luka Jović 'oživi' kada nas vidi", rekao je Di Frančesko o još jednom sjajnom nastupu Milanovog rezerviste. Luka je od početka decembra dao sedam golova za Milan i više nije iznenađenje što izlaze informacije o tome da roso-neri žele da ga zadrže i nakon ove sezone.

Bivši reprezentativac Srbije, koji u prethodnim mečevima "A" selekcije nije bio na spisku, ima ugovor sa Milanom do ljeta i isteći će posljednjeg dana juna. On je stigao iz Fiorentine prošlog ljeta bez obeštećenja, a u Firenci se vjerovatno kaju što nisu bili strpljiviji i sačekali ga. U međuvremenu ni Fiorentina nije riješila pitanje napadača, pa je ove nedjelje od Rome pozajmila Andreu Belotija (30) za 750.000 evra.

Izvor: MN PRESS

Nakon rastanka sa Lukom Jovićem, Fiorentina je dovela napadača Specije Embalu Nzolu za oko 12 miliona evra, ali je on razočarao i u prvih 30 nastupa za "Violu" dao samo četiri gola. U međuvremenu Luka Jović nalazi ritam i formu zbog koje je u Anjtrahtu bio jedan od najtraženijih napadača na svijetu i zbog kojeg ga je Real Madrid platio čak 63 miliona evra.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC