Fudbal

FSS se oglasio navžnim obavještenjem za navijače: Ko god je u Njemačkoj sa "orlovima", ovo mora da pročita

Autor Bojan Jakovljević

Ako ste u Njemačkoj i imate kartu za meč Srbija - Engleska, ovo su informacije za vas.

Izvor: FSS

Počinje Evropsko prvenstvo, a srpski tim će u Njemačkoj startovati u nedjelju od 21 čas kada će nam prvi rival biti selekcija Engleske. Već sada se veliki broj srpskih navijača okupio i počeo da se sprema za duele, a vidjeli smo  da su pohrlili na treninge "orlova".

Fudbalski savez Srbije javio je bitnu informaciju pred duel sa Englezima svima onima koji su u Njemačkoj. 

"Reprezentacija Srbije imaće u Njemačkoj veliku podršku naših navijača, vidjelo se to već na prvom treningu 'orlova' u Augzburgu, a pred svaki meč Srbije postojaće posebne zone koje će biti mjesto okupljanja i zabave za sve koji bodre Tadića i drugove. U nedjelju, 16. juna na dan odigravanja utakmice sa Engleskom u Gelzenkirhenu, biće, dakle, uspostavljena fan zona za navijače Srbije. Lokacija fan zone biće Sankt-Urbanus-Kirchplatz. Važna informacija za navijače je da od fan zone do stadiona (razdaljina 3.5km), saobraća tramvaj broj 302. U fan zoni biće organizovano niz manifestacija kulturno-umetničkog i zabavnog karaktera, u vremenu od 11.00 – 17.30", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza srbije. 

UEFA je odredila i sudiju meča pa će pravdu na utakmici deliti poznati italijanski arbitar Danijele Orsato, a pomoćnići će mu takođe biti Italijani. Evropsko prvenstvo u Njemačkoj počinje u petak od 21 čas kada će domaćin igrati duel sa Škotima. 

(MONDO, N. L.)