• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svađao se sa Baharom, plakao na meču Lige šampiona, sad sudi Srbiji! Evo ko dijeli pravdu "orlovima" protiv Engleske

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srbiji će suditi sudija koji je dijelio pravdu u meču Crvene zvezde u Ligi šampiona.

 Danijele Orsato Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Počinje Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, a nakon što svoje mečeve u petak i subotu odigraju timovi iz grupa A i B, dolazi vrijeme i za Srbiju! Srpska selekcija će od 21 čas u nedjelju igrati sa Engleskom, a sada je UEFA odlučila ko će dijeliti pravdu na tom meču. Prvi sudija biće Italijan Danijele Orsato, jedan od najboljih evropskih sudija svoje generacije koga smo ove sezone gledali u Beogradu.

Tada je sudio meč grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Lajpciga, koji je na rkaju pripao Nijemcima rezutlatom 2:1. Nije se svidio njegov kriterijum tadašnjem treneru crveno-bijelih Baraku Baharu koji je ulazio u verbalne rasprave sa njim. Dao je devet žutih kartona na tom meču, od toga šest Crvenoj zvezdi. "Požutjeli" su Kraso, Ivanić, Kanga, Lučić, rezervista Olajinka i reprezentativac Srbije na Euru Srđan Mijailović. 

Sada će osim Orsata tu biti njegov prvi pomoćnik Ćiro Karbone, a drugi je Alesandro Đalatini. Sudijska trojka će biti italijanska, u VAR sobi biće Masimilijano Irati i Paolo Valeri, ali će im asistirati i Rumun Katalin Popa. Slovak Ivan Kružliak je četvrti sudija, a Bugarka Iveta Bankova će biti delegat.

PLAKAO NA MEČU LIGE ŠAMPIONA 

Izvor: Screenshot

Orsato inače završava karijeru na ovom Euru, a nedavno je zaplakao na meču Lige šampiona koji je sudio. On je bio prvi arbitar utakmice Pari Sen Žermena i Borusije Dortmund u kome su "milioneri" obezbijedili plasman u finale elitnog evrospkog takmičenja, a kada je odsvirao kraj - rasplakao se. To mu je bio posljednji klupski meč u karijeri i kada se završio uslijedili su zagrljaji sa njegovim timom, ali i neizbježne suze. 

(MONDO, N. L.)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC