• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno počinje EURO, a Srbija želi samo jedno: MONDO prati "orlove" u stopu, ali prvo da vidimo spektakl!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Konačno smo dočekali da i ovo počne, a sada čekamo "orlove"!

 Danas počinje Evropsko prvenstvo u Njemačkoj Izvor: EPA-EFE/Anna Szilagyi

Konačno smo dočekali, počinje Evropsko prvenstvo! Od 21 čas duelom Njemačke i Škotske startovaće smotra najboljih selekcija Starog kontinenta. Očekuje se spektakularno otvaranje na "Alijanc areni" čijih su 75.000 i kusur mjesta odavno rasprodati. Ubijedili su Nijemci Tonija Krosa da se vrati u nacionalni tim i to im je donijelo vrhunsku opciju u veznom redu, a izgleda da Aleksandar Pavlović na kraju opet neće debitovati za "pancere", ovoga puta zbog bolesti. 

Oči cijele nacije su uperene u nacionalni tim koji je napravio šou od prvenstva pa su tako redom objavljivani svi igrači koji idu na EURO od prvog do posljednjeg dan za danom, a selektor Nagelsman je redovno držao konferencije i pričao o svojim odlukama. 

Naravno, čitaoci MONDA će moći svakoga dana da prate priče sa lica mjesta od našeg reportera na terenu Milutina Vujičića. On je već "uhvatio" histeriju oko Dušana Vlahovića i sjajnu nogu Dragana Stojkovića Piksija na treninzima Srbije, ali i skandal pri dolasku srpske selekcije u hotel kada su se ispred hotela pojavili albanski provokatori.

Pratite nas za još materijala sa lica mjesta. 

MNOGO TIMOVA, SAMO NEKI SMIJU DA KAŽU DA ĆE PO TITULU!

Igra se u šest grupa po četiri tima, a osim dvije prvoplasirane ekipe dalje će ići i četiri najbolje trećeplasirane. Nas naravno najviše zanima grupa C u kojoj je Srbija i prvi meč srpskog tima, koji je na programu u nedjelju kada se "orlovi" sastaju sa Engleskom. Zatim slijedi duel sa Slovenijomu četvrtak od 16 časova, pa meč sa Dancima pet dana kasnije od 21 čas. Osim prvog dana kada je otvaranje, igraće se po tri meča svakoga dana - od 15, 18 i 21 čas. U subotu nas čekaju dueli Mađarske i Švajcarske, Španije i Hrvatske i Italije i Albanije, a zatim duel Poljska - Holandija i dva meča naše grupe za vikend. 

Drugi put će se igrati u formatu od 24 tima, ali samo nekoliko selekcija se smatra favoritima. Kladionice kažu da je upravo Engleska prvi favorit, Nijemcima se daje mnogo šanse kao i realno po igračkom kadru najjačoj ekipi na prvenstvu Francuskoj. Tu je negdje i Portugal, dok malo ko vjeruje da velesile poput Italije, Holandije i Španije mogu do trofeja. Svi se pitaju i ko će biti najveće iznenađenje, a ko najveće razočaranje prvenstva. Hajde da ovo bolje bude - Srbija!

(MONDO, Nikola Lalović) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC