Fudbal

Slobodan Starčević "čupa" Laktaše sa dna: Glavni kandidat za titulu traži prvu pobjedu u sezoni

Autor Bojan Jakovljević

Laktaši, koji su pred početak sezone svrstani među favorite za plasman u Premijer ligu BiH, u prva dva kola nove sezone nisu osvojili ni bod.

Izvor: Promo/FK Laktaši

Laktaši su u prva dva kola nove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske doživjeli poraze od Rudar Prijedora (0:3) i Slobode iz Mrkonjić Grada (2:3), pa su ostali bez šefa stručnog štaba Miljana Bajića.

Vrlo brzo Laktašani su našli zamjenu za Bajića i na mjesto glavnog trenera postavili Slobodana Starčevića, koji će imati zadatak da "razdrma" tim, krene sa sakupljanjem bodova i opravda ulogu favorita u ligi koja je klubu iz Laktaša data pred početak prvenstva.

S obzirom na to da su jedina ekipa koja u dosadašnjih 180 minuta prvoligaške sezone nije osvojila ni bod, priliku za prvo slavlje imaće danas od 17 časova, kada će ugostiti prnjavorski Ljubić.

Mečevi trećeg kola Prve lige RS na programu su danas i sutra, a osim duela u Laktašima, izdvajamo dvoboje Slobode iz Novog Grada i banjalučkog BSK-a, te Slobode iz Mrkonjić Grada i Rudar Prijedora.

Dubički Borac, jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u prva dva kola, imaće težak zadatak u Banjaluci, gdje će odmjeriti snage sa Željezničarom.

PRVA LIGA RS - 3. KOLO:

Subota:

Zvijezda 09 - Famos (17.00)
Slavija - Leotar
Željezničar - Borac
Romanija - Sutjeska
Sloboda (NG) - BSK
Kozara - Drina (Z)
Laktaši - Ljubić
Sloboda (MG) - Rudar Prijedor

Nedjelja:

Drina HE - Velež (17.00)

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)