Fudbal

Englezi, džaba vam VAR: Asistencija rukom za preokret u derbiju začelja!

Autor mondo.rs

Sautempton je konačno uspeo da slavi kod kuće, ali uz kontroverzan gol...

Premijer liga od ove sezone koristi VAR tehnologiju, ali po ko zna koji put ispostavilo se da ukoliko sudije zadužene za pregledanje video-snimaka ne gledaju potpuno koncentrisano svaki detalj - može da se desi da propuste odlučujući momenat!

Tako su propustile da primete "asistenciju rukom" Đenepoa za Ingsa u 78. minutu kojim je otpočeo preokret na "Sent Merisu" u derbiju začelja.

SAUTEMPTON - VOTFORD 2:1 (0:1)

Možda će vas zanimati

"Stršljenovi" su poveli u 24. minutu golom novajlije Ismaile Sara, koji je lepo šutirao u levi ugao gola Mekartija, da bi se posle toga probudila domaća ekipa koja svojim navijačima na svom terenu - sve do danas nije priuštila osećaj pobede.


Za tako nešto bila im je potrebna i pomoć sudija, koji nisu videli očigledno igranje rukom dok je Ings "uguravao" loptu u mrežu Fostera, dok je drugi gol bio majstorija.

Džejms Vard-Praus je perfektno izveo slobodan udarac u 83. minutu i doneo preokret u pet minuta za brige Kikea Sančeza Floresa, mada je njegova ekipa mogla i do boda u nadoknadi vremena da je Marijapa malo bolje reagovao.

Sautempton je sada "skočio" na 18. mesto sa 12 bodova, dok je Votford poslednji sa 8.