• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji saigrač veruje u Fredija: Pričao je mnogo, ali učio od Vengera

Autor mondo.rs

Sutra će na klupi tima iz Londona debitovati nekadašnji fudbaler Arsenala, a podrška je stigla od bivšeg saigrača.

Emeri je Arsenalova prošlost, a budućnost bi mogao, ako se kockice slože, da bude bivši fudbaler tima iz Londona. Fredi Ljungberg će, barem u narednom periodu, predvoditi tim Arsenala.

On je do sada radio kao trener u stručnom štabu, a sada klub misli da je spreman za veću ulogu. Isto misli i Rober Pires, nekadašnji saigrač iz dana u Vengerovoj eri londonskog kluba.

Francuz koji je odinama igrao sa Ljungbergom, a zajedno su osvajali i trofeje, siguran je da Šveđanin može da se uklopi na novoj poziciji. Pires svoje mišljenje bazira na tome što Fredija poznaje veoma dugo.

''Uvek je voleo da priča, kao igrač je imao šta da doda. Posebno je to odnosilo na loše trenutke ekipe. Mislim da je sposoban da preuzme tim. Svestan je da će biti teško, ali će uraditi sve da uspe u ovome''. naveo je bivši vezista ''Tobdžija''.

Arsenal će sutra igrati protiv Noriča, tima koji se nalazi u opasnoj zoni, nakon što su dobro počeli sezonu. Biće to prilika da se prekine serija loših rezultata za Arsenal, a od ekipe se očekuje reakcija.

Pires je siguran da će Ljungberg u tim uvesti neke novine i pokušati da implementira sistem fudbala koji voli. Navijače Arsenala bi to moglo da raduje, jer će po rečima Francuza, ličiti na Vengerov Arsenal.

''Pokušaće da pokaže svoju fudbalsku filozofiju. To je stil fudbala koji je naučio dok je bio igrač Arsenala. Naravno, ,nogo će zavisiti i od igrača. Mislim da je dobra stvar što je dobio šansu i siguran sam da može da opravda poverenje. Fudbalu trebaju nove face, Džerard i Lampard su kvalitetni treneri i smatram da i Ljungberg može dugo da ostane na klupi Arsenala'', zaključio je Pires.

Rober Pires je dres Arsenala nosio od 2000. do 2006. godine, a Ljungberg je u Arsenalu bio od 1998. do 2007. godine. Zajedno su osvojili dve titule i dva kupa u Engleskoj, a i najveći uspeh Arsenala na međunardnoj sceni, finale Lige šampiona, desio se u tom periodu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC