Fudbal

ZVANIČNO: Vlado Jagodić je peti put u karijeri trener Borca!

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Borac potvrdio je u četvrtak uveče da je imenovao novog trenera umjesto Branislava Krunića, koji je otpušten poslije lošeg starta u proljećnom dijelu sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Riječ je Vladi Jagodiću, najtrofejnijem šefu struke u Republici Srpskoj i čovjeku koji je u karijeri dosad četiri puta sjedao na klupi banjalučkog kluba.

Ovo će mu biti peti mandat u "Velikanu iz Platonove", s kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.

Jagodić, koji je nedavno preuzeo ekipu Laktaša, vratio se tako na Gradski stadion, gdje će u petak biti i zvanično predstavljen kao novi šef struke koji će voditi Banjalučane u mostarske Vrapčiće na megdan Veležu.

U karijeri je jedini uspio da sa crveno-plavima postane šampion BiH 2011. godine, a u karijeri je još radio u Čeliku iz Zenice, Laktašima, Zvijezdi iz Gradačca, prnjavorskom Ljubiću, gradiškoj Kozari, Slobodi iz Tuzle, ivanjičkom Javoru i bihaćkom Jedinstvu.

Takođe, bio je i selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.⁣

"Borac i Jagodić su potpisali ugovor do kraja tekuće sezone.⁣ Više detalja na pres konferenciji koja se održava sutra u devet časova. Dobro nam došao nazad", saopšteno je iz banjalučkog kluba.