• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pukla ljubav: Kraj saradnje Borca i Krunića?

Autor mondo.ba

Na Gradskom stadionu nezadovoljni rezultatima, u petak se očekuje potvrda o smjeni trenera, saznaje MONDO.

 Borac i Branislav Krunić kraj saradnje Krunić neće biti trener Borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Branislav Krunić neće više biti trener Borca, saznaje MONDO.

Iako od čelnika kluba, a ni samog Krunića, nismo uspjeli dobiti potvrdu ove informacije, s obzirom da se niko nije javio na naše pozive, sve je izvjesnije da će saradnja banjalučkog premijerligaša i mladog stručnjaka biti okončana veoma brzo.

Možda će vas zanimati

Kap koja je prelila čašu su dva posljednja rezultata na domaćem terenu, i to protiv sarajevskih rivala, prvo Sarajeva u Premijer ligi BiH, a zatim i Željezničara u četvrtfinalu Kupa BiH.

Ne da fudbaleri Borca nisu ostvariti pozitivan rezultat u ova dva susreta, nego nisu uspjeli postići ni gol, a pritom su primili četiri. Tako su se udaljili od borbe za najviši plasman u prvenstvu, dok su iz kup takmičenja eliminisani.

Borac u nastavku sezone još ne zna za slavlje, jer osim pomenuta dva poraza identičnim rezultatom 0:2 pred domaćom publikom, remizirao je u gostima sa Širokim Brijegom 2:2, uprkos vođstvo od dva gola.

Zvanična potvrda očekuje se u petak, kada će biti održana pres konferencija uoči predstojeće prvenstvene utakmice u kojoj Borac gostuje Veležu.

Pročitajte i ovo

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Volim sport

Moje mišljenje je da su mnogi zalutali u sportu, baš me zanima šta je cilj sa ovim potrošenim igračima a mladi igrači propadaju. Ima li ko pametan da to vidi.

Vultures

Šteta i velika tragedija što nam je dotični Krunić otjerao našu borčevu djecu Šikanjića,Arsića ,Turanjanina ali valjda će neko normalan doći pa vratiti momke nazad.

Drazen

Bas kao sto sam i komentarisao nakon imenovanja doticnog. Nije on za Borca, gos.Vojvodic je za njega izmislio trnerski posao

Darko

Realno je da 4 tima idu u Evropu, a iako smo se svi malo zaletjeli i polježeljeli duplu krunu, mislam da su nam šanse i dalje velike za četvrto mjesto u konkurenciji Tuzle, Širokog, Radnika i Veleža. Široki smo već zaustavili, sad zaustaviti i Velež, Radnik će naleći i eto evrope, a to je najbitnije, jedno kolo proći i u kasu uzeti milion maraka pa da naredne godine budemo još bolji, sa još sređenijom infrastrukturom. Doći će vremenom i trofeji, a onaj koji kaže da ne može ovakvav tim sa ovakvom podrškom uzeti ni četvrto mjesto, otjerati ga iz kluba i od stadiona

Nespremni

Ekipa nespremna u svakom smislu ušla u najvažniji dio godine. Takođe ne mogu da vjerujem da najstarija ili ti najiskusnija ekipa odigra niz prvih poluvremena dominantno, a onda u drugom nije u stanju rutinski mečeve privesti već se opusti totalno i sve prospe. Drago mi je da smo izgubili i od raspalog Želje 2:0 da svi vide da Sarajevo nije vanzemaljska ekipa, sa svima njima smo mi igrali jesenas na način da nam nisu šanse mogli stvoroti, a sad je ekipa nivo Krupe, tako da su svi iz prvih 8 vanzemaljci za nas. Trenere mijenjati svakih mjesec dok ne naletimo na muško koje će i teoretski i praktično ići na pobjede u Mostar, Tuzlu, Zenicu a ne sa alibi pričom postavićemo dva bloka, probati da iz iznenadimo iz kontre, ako ne uspijemo dosta i bod bla bla Trener mora biti muško

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC