ZVUČNA IMENA

Ko će biti rival Borca u drugom kolu? Totenhem, Galatasaraj, Milan, Rendžers...

Autor mondo.ba

Kompletna lista potencijalnih rivala banjalučkog tima još nije poznata, ali nema sumnje da će "crveno-plavi" 17. septembra odmjeriti snage sa nekim od jakih evropskih imena.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Iako još nisu završeni svi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, sad već sada je jasno da će Borac u drugom kolu odmjeriti snage sa nekim od velikih evropskih klubova.

Svakako najjači među njima su Totenhem, Galatasaraj, Milan, Glazgov Rendžers, Volfsburg, zatim su tu još Rozenborg, Dinamo Moskva, BATE Borisov, Bazel, Granada, APOEL, Kopenhagen, Malme, Standard Lijež...

Ko god da bude rival "crveno-plavih", nema sumnje da će četa Vlade Jagodića imati veoma jak evropski ispit. Biće lijepo ako meč bude igran u Banjaluci, a ako se ostvare želje kapitena Stojana Vranješa, te samog Jagodić, ugođaj će biti potpun ako navijačima bude omogućeno da uživo gledaju dvoboj.

Ipak, nakon večerašnje pobjede protiv Sutjeske (1:0) i plasmana u drugo kolo, sve je lakše.

Podsjetimo da je žrijeb za narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope 31. avgusta, a mečevi su na programu 17. septembra. Kao i u uvodnoj rundi, biće odigrana samo jedna utakmica, a žrijeb će odlućiti ko će u njoj biti domaćin.