REAKCIJA POSLE ŽREBA

Stanković bez euforije posle žreba: Nema lakih protivnika u Ligi šampiona

Autor Milutin Vujičić

"Bolje bi bilo da smo domaćini, ali...", kazao je trener Zvezde.

Izvor: MN PRESS

Omonija - Crvena zvezda!

To je rezultat današnjeg žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli su izbegli neprijatne Skandinavce, ali će ponovo morati u goste, što nikada nije jednostavno posebno kada se igra samo jedna utakmica.

Za sada je neizvesno da li će se meč igrati na Kipru, pošto državljanima Srbije nije dozvoljen ulazak u ovu zemlju, ali jasno je da to neće biti na "Marakani".

"Nema lakih protivnika u Ligi šampiona. Rekao sam to i nakon što smo izvukli Evropu i Tiranu, a to mislim i sada. Omonija je dobar tim, šampioni su Kipra, imaju mnoštvo kvaliteta, ali ima još vremena do te utakmice. Nas očekuju mini-pripreme, pa i susret sa Čukaričkim", kazao je Dejan Stanković za zvanični sajt kluba.

"Ne možemo da ne razmišljamo o rivalu u Ligi šampiona, ali trudimo se da stvari idu svojim tokom i da uvek budemo fokusirani na prvu sledeću utakmicu".

Zvezda ima dve nedelje za odmor, a onda mora da razmišlja o Omonijom s kojom već ima istoriju. Izbacili su ih dvaput u ovom veku, ali nijednom nije bilo prijatno.

"Bolje bi bilo da smo domaćini, ali žrebom je odlučeno drugačije. U svakom slučaju, to će biti otežavajuća okolnost za nas, ali opet kažem, potrudićemo se da ovaj period iskoristimo što bolje i da što spremniji dočekamo odmeravanje snaga sa kiparskim prvakom", zaključio je Stanković.