• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki okupio ekipu, odzvanja "Majko naša Crna Goro": Nikada nisam sumnjao u ove momke!

Autor Milutin Vujičić

Interesantan detalj po završetku meča...

 Dejan Stanković okupio ekipu, odzvanja "Majko naša Crna Goro": Nikada nisam sumnjao u ove momke! Izvor: Arena Sport printscreen/MONDO

Mnogo kritike i samokritike stiglo je na račun Crvene zvezde posle bledog izdanja i pobede u Tirani (1:0), a samo nekoliko dana kasnije izabranici Dejana Stankovića pokazali su mnogo bolju igru.

Het-trik Kataija i po pogodak Gavrića i Ivanića doneli su Zvezdi ponovo osmeh pred pauzu. TSC nije mogao da se nosi sa raspoloženim šampionom (5:0), a po završetku ovog ciklusa utakmica Stanković je na centru okupio svoje igrače.

Možda će vas zanimati

Zagrlili su se dok je sa razglasa odzvanjala "Oj, junaštva svjetla zoro, Majko naša Crna Goro!", a potom je Dejan Stanković u mikrofon TV Arena Sport sumirao utiske.

"Pre svega želim da čestitam momcima jer su odigrali fenomenalno. Nisam sumnjao u njih. Kad neko stavlja u pitanje ove momke - ja znam koliko vrede i šta mogu. Ako me pitaš za cilj - osam utakmica smo imali i osam pobeda, ali idemo meč po meč. Znamo šta su ciljevi i nećemo odustati od toga. Iako neko posumnja, mi smo tim...", kazao je Stanković.

Kazao je da je Milan Rodić zamenjen samo zbog preventive.

"Kad imaš pet izmena i roster koji je važan kod nas, nismo hteli da rizikujemo s njim, imaćemo pauzu i onda mini-pripreme da se spremimo za sledeći ciklus", naveo je trener Zvezde.

Sa druge strane Zoltan Sabo bio je vrlo kratak.

"Kao prvo, Zvezda je odigrala odličnu utakmicu. Svaka čast. Mogli smo mi neki gol da damo, mogli su oni još neki… Nismo uspeli da se odmorimo. Filipović je otišao u hitnu pomoć", kazao je trener TSC.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC