• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

35 golova Kataija u Zvezdi: Kada ovako igra - niko ne može da ga zaustavi!

Autor Milutin Vujičić

"Ovo su bili veoma bitni golovi za nas, tako da sam zaista prezadovoljan". kazao je fudbaler iz Srbobrana.

 Aleksandar-Katai-het-trik-za-Zvezdu-na-Zvezda-TSC-5-0 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda na pauzu ide spokojna pošto je i u devetom meču mini-ciklusa ostvarila pobedu. Izabranici trenera Dejana Stankovića bili su ubedljivi prošle večeri protiv TSC-a (5:0), pa je posle meča usledilo i slavlje uz pesmu "Oj junačka Crna Goro".

Heroj meča bio je Aleksandar Katai koji je upisao het-trik, i to samo za poluvreme, dok su u nastavku trijumf potvrdili Mirko Ivanić i Željko Gavrić.

Možda će vas zanimati

"Nije čest slučaj da postižem het-trikove, ovo mi je drugi ili treći u karijeri, nisam ni ja siguran", kazao je Katai posle meča, a MONDO je proverio i saznao da je ipak drugi - prethodni je postigao isto za Zvezdu protiv Borca.

"Neću da izdvajam koji mi je najomiljeniji od ova tri pogotka. Ovo su bili veoma bitni golovi za nas, tako da sam zaista prezadovoljan".

Pobeda je bila izuzetno važna nakon susreta u Tirani gde Zvezda nije ostavila dobar utisak, zbog čega je bilo mnogo kritika u javnosti, ali i iz rukovodstva kluba.

ŽELJKO GAVRIĆ

"Mnogo mi znači što sam uspeo da se upišem u listu strelaca, jako je bitno za samopouzdanje da prikazujemo dobre igre, a gol je nagrada za rad u prethodnom periodu. Mladim igračima naročito znače postignuti golovi i verujem da će u nastavku sezone biti još mlađih igrača koji će uspeti da pogode protivničku mrežu"

"Utakmica je bila odlična. Prezadovoljan sam kako smo odigrali. Imali smo veliki broj prilika, mogli i ubedljivije da pobedimo, ali je i TSC pružio sjajan otpor i pokazao da je dobra ekipa, ali smo mi ipak bolji", kazao je Katai.

Povratnik iz Sjedinjenih Američkih Država sada ide na odmor, pošto nije pozvan u reprezentaciju Srbije, kao ni doduše niko od igrača iz Superlige.

"Fenomenalno smo zatvorili mini-ciklus mečeva. Imali smo gust raspored utakmica, a sada sledi zaslužen odmor. Mislim da smo to uradili na pravi način - pobedom. Prijaće nam svima da budemo sa porodicama i da napunimo baterije za nove izazove koji nas očekuju kroz dve nedelje", naveo je vezista Crvene zvezde za zvanični sajt.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC