• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković je samo od njih izgubio u ligi: Ne verujem da ću mnogo menjati, presudno je da se igrači OPUSTE

Autor Nikola Janković

I prethodni duel sa Sabom došao je u neverme po trenera Zvezde, posle poraza od Partizana u polufinalu Kupa. Ovog puta stiže "tik" posle Tirane.

 Zvezda-TSC-NAJAVA-Prenos-nedelja-21-TV-Arenasport-livestream-izjava-Dejan-Stankovic Izvor: MN PRESS

Bez Marka Gobeljića i El Fardua Bena, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u nedelju od 21 čas ekipu TSC iz Bačke Topole.

Možda će vas zanimati

To je jedini tim od kojeg je Dejan Stanković doživeo ligaški poraz od kada je preuzeo crveno-bele prošle zime. Sredinom juna, malo posle poraza u polufinalu Kupa od Partizana, crveno-bele su savladali i momci Zoltana Saba.

Tabela: Crvena zvezda 15, Čukarički (+1) 14, Partizan 12, Spartak 12, Mladost 12, Vojvodina 11, Radnički 9, Javor (+1) 9, TSC 8…

Ni ovaj, drugi duel dvojice mladih trenera ne dolazi u dobrom trenutku po Zvezdinog stratega.

"Bilo je veoma bitno da posle gostovanja u Tirani saberemo utiske, uz to i odmorimo jer smo u prethodnom periodu odigrali veliki broj mečeva.  Međutim sastavni deo ovogodišnjeg kalendara je gust raspored i mi smo spremni na to", rekao je Stanković danas na "Rajku".

"Kvalitetno smo radili na pripremama, ali i pored toga sigurno da će nam dobro doći mala pauza".

Za razliku od Stankovića, Sabo ima mnogo razloga da bude zadovoljan startom u evro-kupovima. Pobedu od 0:2 u Moldaviji nad Petrokubom obeležio je Nenad Lukić, napadač koji je postigao 11 golova na prethodnih 12 mečeva. "Promakao" mu je samo Radnički u poslednjem kolu prošle sezone.

Stanković i dalje traži takvog strelca u svojim redovima.

"Uvek svi želimo da izgledamo fenomenalno na terenu, kako klub tako i navijači. Ne verujem da ću mnogo menjati. Treba da se poradi na oporavku, da se igrači opuste i sve će doći na svoje", rekao je.

"TSC je jedno osveženje za naš fudbal, to su pokazali i prošle godine, kada su izborili kvalifikacije za Ligu Evrope. Momci igraju dugo zajedno, dobro se poznaju , imaju odličnog šefa stručnog štaba. Pokazali su i pre nekoliko dana pobedom u gostima u kvalifikacionoj utakmici da su ozbiljna ekipa, znamo da nas očekuje težak duel", pohvalio je rivala i dodao:

"Najbitnije je da pobedom u sutrašnjem meču zatvorimo jedan uspešan ciklus i da odemo na zaslužen i prekopotreban odmor".

Taj odmor i neće biti baš odmor za šampiona.

"Sigurno da ćemo tokom reprezentativne pauze na četiri ili pet dana otići van Beograda, kako bismo odradili mini pripreme. Kada se igra na svaka tri dana nema vremena za tu vrstu rada na terenu. Dobro će nam doći pauza kako bismo dodatno posvetili pažnju nekim detaljima i spremno dočekali nastavak prvenstva", zaključio je Stanković.

Crvena zvezda - TSC Bačka Topola, nedelja u 21 čas, prenos TV Arenasport 1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC