• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sedmorica precrtanih u Zvezdi: Od viška, bivših heroja do iznenađenja...

Autor Milutin Vujičić

Da li bi možda neko ipak trebalo da dobije šansu? Čini se da to nije realno...

 Precrtani-fudbaleri-u-FK-Crvena-zvezda-Vukanovic-Jovancic-Pavkov-Simic-Garsija-Babic Izvor: MN PRESS

Iza fudbalera Crvene zvezde je prvih sedam utakmica sezone u kojima imaju svih sedam pobeda, ali nakon poslednje i razloga za brigu. Finalni meč u ciklusu pred pauzu odigraće u nedelju protiv TSC-a (21.00), a Stanković će i na tom meču koristiti najjači sastav.

Nije mnogo rotirao trener Zvezde, samo kad je morao zbog povreda ili da odmori igrače, pa se već naslućuje "gro" tima na koji će računati tokom čitave sezone...

Možda će vas zanimati

S obzirom na to da crveno-beli imaju ogroman igrački kadar, teško je bilo ne primetiti da je veliki broj igrača "sklonjen", iz jednog ili drugog razloga, pa tako čak šestorica njih, ako ne računamo golmane, nisu odigrala ni minut ove sezone!

Najupčetljiviji je izostanak Milana Pavkova. Heroj kluba koji je s dva gola doneo pobedu protiv Liverpula nije odigrao ni minut ove sezone za Crvenu zvezdu.

Tokom priprema je doživeo povredu lica koja ga je udaljila s treninga, pa tako nije čak ni registrovan za utakmice Lige šampiona. Spekulisalo se o tome da je u svađi sa trenerom Stankovićem, što je brzo demantovano, a nije tajna da bi ga crveno-beli pustili u slučaju ponude.

Za razliku od njega, ostali koji su bez minuta (bez golmana Popovića, Ćopića i Vasiljevića), blizu su transfera i pitanje je trenutka kada će prestati da budu igrači Zvezde.

Izvor: MN PRESS

Trenutno je najbliži odlasku Srđan Babić, koji bi trebalo da ode u Famalikao na pozajmicu, dok je godinu dana iskusniji Veljko Simić blizu sličnog dogovora sa APOEL-om. Međutim, zaključenja nema već danima, što je ujedno i posledica poslovanja u vreme pandemije.

Iz tima je tiho sklonjen i Dušan Jovančić, važna karika u eri Vladana Milojevića, koji se tek jednom našao na klupi, međutim nije dobio šansu da zaigra.

Za njega je ranije bilo ponuda iz Mađarske, dok je trenutno bliži selidbi u Saudijsku Arabiju, s tim da čeka da se završi sezona u ovoj azijskoj zemlji kako bi sve bilo utanačeno. U mnogo komplikovanijoj situaciji je Mateo Garsija pošto je njegov odlazak i dalje neizvestan.

Bio je na pragu Rasinga, međutim odbio je da se vrati u Rasing, tako da je trenutno na meti Olimpijakosa tj. Arisa, međutim dve strane ne mogu da se dogovore oko obeštećenja.

Bez minuta je i Stefan Hajdin i neće biti iznenađenje ako Zvezda raskine ugovor s njim.

Izvor: MN PRESS

Iako je sakupio 15 minuta ovog leta, moglo bi se reći i da je Aleksa Vukanović iznenađuje "sklonjen" iz tima. Napadač iz Gajdobre delovao je kao miljenik Stankovića, igrao je tokom proleća i na pripremama, ali odjednom ga nema.

Na gostovanje u Tirani čak nije ni pošao, pa je prava misterija šta se dešava oko njega, ali sudeći po dosadašnjoj ulozi u ovoj sezoni - neće biti šok ako napusti "Marakanu".

Bez pomenutih igrača Zvezda je koristila već 22 fudbalera ovog leta, šansu još čeka i mladi Andrija Radulović, dok u klubu ne žele da im se ponovi problem ogromnog rostera kao i prethodnih sezona, pa će dovoditi pojačanja samo ako budu morali.

Za sada su ona moguća samo na mestu štopera ili napadača.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC