• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Portugalcu treba podrška: Nadam se da navijači ostaju uz nas

Autor Dušan Ninković

Postigao je gol u Tirani i nada se da nastavku golgeterske serije.

 Tomane-trazi-podrsku-FK-Crvena-zvezda-navijaci Izvor: Facebook/Crvena zvezda/Nikola Mitić

Fudbaleri Crvene zvezde imaju perketan učinak na početku Superlige, pošto su iz prvih pet kola osvojili 15 bodova. U Evropi su zabeležene dve pobede, ali navijači i dalje postoje navijači koji nisu impresionirani.

Jedan od igrača kojima je podrška najpotrebnija je Portugalac Tomane, strelac pobedničkog gola u Tirani i momak koji je u crveno-belom dresu često bio osporavan.

Možda će vas zanimati

Kao da ga i dalje prati promašeni penal iz Pireja, portugalski napadač je često na udaru kritika. Problematična je njegova golgeterska forma, ali zalaganja na terenu, kako smo videli i u Albaniji, nije manjkalo.

Za kluspki sajt, Tomane je pričao o izazovima koji su prošli, ali i onima koji tek čekaju Crvenu zvezdu.

''Drago mi je što sam bio u prilici da rešim meč i donesem klubu veoma važnu pobedu. Uvek sam tu za Crvenu zvezdu, u svakom meču dajem sve od sebe kako bi čitav tim izgledao najbolje. Imao sam uspone i padove, ali uvek radim za ekipu. Naravno, znači mi što je upravo moj gol odlučio pobednika, ali je to rezultat timskog rada'', naglasio je Tomane.

Po rečima Portugalca, crveno-beli rade na tome da budu bolji iz utakmice u utakmicu.

''Svesni smo činjenice da sinoć nismo bili na nivou, bar ne onom koji se od nas očekuje. Međutim, stalno se trudimo, radimo da budem što bolji. Naravno, uvek se desi slabiji meč, ne mogu uvek utakmice da se lako dobijaju. Ne zapostavljamo odnos prema igri, ali jednostavno se desi da nam nije dan. Najbitnije je da smo prošli dalje, jer je to najvažnije u kvalifikacijama. Razgovarali smo posle meča, radimo na tome da budemo što bolji već od narednog izazova, naročito u Evropi. Čuo sam da je ovo 14. duel u kvalifikacijama koji uspešno prolazimo, a 10. u Ligi šampiona. To jasno govori o karakteru i kvalitetu našeg tima, koji sigurno ima snage da se izdigne i pruži još bolje partije u nastavku i zato se nadam da će navijači ostati uz nas.''

Lakši put do Lige šampiona je preko domaćeg terena. Iako nema publike, napadač srpskog šampiona ističe da je bolje kada se igra u Beogradu. On takođe dodaje i da se nada nastavku golgeterske serije.

''Potrudiću se da ću golgeterski niz nastavim i u prvenstvu. Čeka nas težak meč protiv TSC-a u nedelju, a potom i žreb za treće kolo kvalifikacija. Pošto smo saznali imena potencijalnih rivala veoma je važno da naš klub bude domaćin prilikom žreba i nadam se da će tako i biti. To nama mnogo znači, jer na našoj Marakani, iako nema navijača, uvek dajemo više. Takođe, prijaće nam pauza kako bi se odmorili, ali i pripremili za ono što nas očekuje u nastavku'', podvukao je Tomane.

Posle odigranog celokupnog drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Zvezda je saznala imena potencijalnih rivala u trećoj rundi, a to su: Dinamo Brest (Belorusija), Omonija (Kipar), Ferencvaroš (Mađarska), Midtjiland (Danska), Molde (Norveška).

Crveno-beli će u trećoj rundi kvalfikacija za Ligu šampiona biti među povlašćenim timovima, dok će dan kasnije, na žrebu za četvrto kolo, biti u grupi nenosilaca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC