• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo NBA "pijace": Osvajač Evrolige zamena za Karija, Sakramento novac spremljen za Bogdana usmerio u sjajnog centra!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

NBA "pijaca" se tek otvorila, ali se već sve usijalo u Americi.

 Osvajač Evrolige zamena za Karija Sakramento novac spremljen za Bogdana usmerio u sjajnog centra NBA Izvor: MN PRESS

Tek je nekoliko dana prošlo od otvaranja prozora za potpisivanje igrača u NBA, a već je 85 odsto mesta u timovima razgrabljeno!

NBA timovi žele da što pre kompletiraju svoje sastave, a potpisi se samo nižu. Tako je i Golden Stejt doveo zamenu za Stefa Karija.

Možda će vas zanimati

Bivši košarkaš Fenerbahčea i osvajač Evrolige Bred Vonamejker potpisao je jednogodišnji ugovor vredan 2,25 miliona dolara sa Golden Stejtom i biće rezerva za prvu zvezdu "ratnika". Još jedan sjajni plej koji je potpisao jednogodišnji ugovor je Džef Tig. Veteran će biti alternativa Kembi Vokeru u Bostonu.

Sakramento verovatno neće ni pokušati da zadrži Bogdana Bogdanovića u timu pošto su u pregovorima sa Hasanom Vajtsajdom. On je posle teške sezone u kojoj je imao mnogo povreda izašao iz ugovora sa Portlandom i slobodan je igrač.

S obzirom da mu je prethodni ugovor bio vredan preko 20 miliona po sezoni, a da je Sakramento već dao ogroman novac za produžetak ugovora DeArona Foksa, teško da će ostati prostora u budžetu za Bogdanovića.

U Boston Seltkse je stigao i nekadašnji NBA šampion Tristan Tompson. On je od početka karijere bio u Klivlendu, a sada menja sredinu i u Seltiksima će zaraditi 19 miliona za dve godine.

Šampionski tim Lejkersa se pobrinuo da u timu zadrži startnog beka Kentevijusa Koldvel-Poupa, koji je stavio paraf na ugovor vredan 40 miliona za tri godine.

Kem Rejnolds je stigao u Sparse iz Milvokija, Ves Ivundu je potpisao ugovor sa Dalasom gde će igrati sa Lukom Dončićem i Bobanom Marjanovićem, a Njujork je potpisao Nerlensa Noela na godinu dana za 5 miliona dolara.

U Finiksu će ostati Dževon Karter, pošto je javljeno da je bek Sansa potpisao trogodišnji ugovor za 11.5 miliona dolara.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC