• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan otišao, Beli opet obukao "osmicu": Pred Sakramentom je mnogo posla!

Autor Dragan Šutvić

Srpski krilni centar opet obukao "svoj" broj, na početku svoje šeste NBA sezone

 Bogdan otišao, Beli opet obukao "osmicu": Pred Sakramentom je mnogo posla! Izvor: Tanjug/AP/Craig Mitchelldyer

Bogdan Bogdanović prošle noći je debitovao za Atlantu, a dres Sakramento Kingsa sa brojem "osam" ponovo nosi srpski igrač - Nemanja Bjelica (32).

Srpski krilni centar nastupio je za Kingse sa brojem na dresu koji nosi u reprezentaciji i sa kojim je u dresu Fenerbahčea postao MVP Evrolige. Takođe, nosio ga je i dok je igrao u Minesoti, odakle je 2018. i stigao u Kingse.

Važnije od broja svakako je to da je pred Sakramentom veliki posao, što je pokazao i ubjedljivi poraz koji je rano jutros doživio u meču protiv Portlanda rezultatom 102:127 (36:41, 26:31, 19:24, 21:31).

Možda će vas zanimati

Bjelica je bio startni krilni centar i za 21 minut je ubacio dva poena, uz šut iz igre 1/4 i bez pogotka za tri (0/3). Tom učinku dodao je sedam skokova, a u startnoj petorci je igrao sa plejmejkerom Dieronom Foksom, bekom Badijem Hildom, krilom Herisonom Barnsom i centrom Rišonom Holmsom.

Najefikasniji igrač Sakramenta bio je Hild, koji je zamijenio Bogdanovića na mjestu startnog beka šutera. On je postigao 23 poena, uz pet trojki iz 11 pokušaja.

Sa druge strane, u Portlandu je najefikasniji bio veteran Karmelo Entoni sa 21 poenom i bez promašaja za tri poena (3/3). Po 18 su takođe postigli rezervisti – Hari Gajls i Geri Trent, kao i startni bek Si-Džej Mekalum.

Ostaje da se vidi da li će Bjelica i dalje imati ulogu kao u prvom pripremnom meču ili će to mesto u startnoj postavi zauzeti Marvin Begli.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC