• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost ne gubi derbije! Podgoričani su opet uspjeli - 7:0!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Budućnost ne staje!

 ABA liga BUDUĆNOST – MORNAR 81:74 Izvor: MN PRESS

Poslije pobjeda na gostovanjima Partizanu i Crvenoj zvezdi, Budućnost je ostvarila još jedan jako bitan trijumf. Ponovo je na drugoj strani stajao jedan od jadranskih favorita, Mornar, i ponovo je ekipa Petra Mijovića slavila i sačuvala perfektan skor:

BUDUĆNOST – MORNAR 81:74 (17:27, 26:18, 20:14, 18:15)

Možda će vas zanimati

Predvođena sjajnom saradnjom plejmejkera Džastina Kobsa (19 poena) i centra Vilija Rida (18), podgorička ekipa nadoknadila je minus od 15 poena iz druge četvrtine (21:36), serijom 17:0 se vratila i u posljednja dva minuta uradila prave stvari.

Jako važan posao za Budućnost uradili su i bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović sa šest poena, šest skokova i dvije asistencije, kao i rezervni centar Zoran Nikolić, sa 11 poena i pet skokova.

"Plavi" su ovim trijumfom napravili još jedan, veliki korak u trci za prvo mjesto pred plej-of iako su praktično odigrali trećinu utakmica. Sa druge strane, Mornar je doživio drugi poraz ii sada ima skor 7-2.

Među Baranima je večeras daleko najbolji igrač bio plejmejker Džejkob Pulen sa 17 poena (3/5 za tri). Uz njega je dvocifreni poenterski učinak imao samo Milko Bjelica, sa 10 poena.

Interesantno je da će ova dva tima za tri dana ponovo odigrati međusobni duel u "Morači", u okviru Evrokupa, gdje igraju u istoj grupi. Budućnost je pred posljednje kolo prve faze i teoretski izborila plasman u Top 16, dok je Mornaru neophodna pobjeda u Podgorici ili poraz Ulma na gostovanju Unikahi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC