• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pali su Partizan i Zvezda, da li će i Mega? Perfektna Budućnost se vraća u Halu sportova!

Autor Dragan Šutvić

Megu čeka izuzetno izazovna utakmica

 ABA liga Mega Budućnost najava Izvor: MN PRESS

Mega je imala vremena da se odmori od dobre partije protiv Partizana i bolnog poraza uz zvuk sirene. Sa druge strane, Budućnost želi da nastavi trijumfalni "jadranski" niz (7-0)

Trener Mege, Vladimir Jovanović svjestan je težine koju nosi duel sa klubom iz Podgorice i ne krije da njegovu ekipu čeka težak rival.

Možda će vas zanimati

"Očekuje nas utakmica protiv veoma jake ekipe koja u dva takmičenja pravi dobre rezultate. U Evrokupu su već ostvarili plasman u Top 16 dok suu ABA ligi do ovog trenutka jedini neporažen tim", naveo je Jovanović i takođe se osvrnuo na protivnikov skor protiv vječitih rivala.

"Napravili su veoma važne korake pošto su u Beogradudobili oba derbija, protiv Partizana i Crvene zvezde. Dobro su izbalansirani između spoljašnje i unutrašnje linije, kao i između domaćih i stranih igrača", rekao je trener košarkaša Mege o rivalu, ali i istakao da njegov tim ima rješenje.

"Moramo da im odgovorimo prije svega čvrstinom u odbrani, što bi moglo da bude ključno. Ukoliko uspijemo da uspostavimo našu odbranu i da iskontrolišemo napad Budućnosti i njihov ofanzivni skok, vjerujem da ćemo uspjeti da odigramo jednu dobru utakmicu" nada se Jovanović.

Megin bek, Stefan Momirov nije prebolio poraz od Partizana, ali je rekao da u utakmici koja slijedi njegov tim može do pobjede.

"Poslije za nas bolnog poraza od Partizana u posljednjim sekundama, očekuje nas još jedna veoma bitna utakmica na domaćem terenu. Moramo biti koncentrisani, čvrsti u odbrani i uložiti svu energiju tokom svih 40 minuta igre kako bismo mogli da se borimo za pozitivan ishod na kraju", zaključio je Momirov.

Mega je treća na tabeli sa sedam pobeda i tri izgubljene utakmice, dok je Budućnost u naletu ima takođe sedam trijumfa i nijedan poraz. 

Utakmica 11. kola između Mege i Budućnosi igra se u nedjelju od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC