• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda kompletna poslije mjesec dana: Crveno-bijele čeka ABA derbi, manje od 48 sati poslije Valensije

Autor Dragan Šutvić

Tu je i Kino Kolom

 ABA liga Crvena zvezda Cedevita Olimpija najava Izvor: MN PRESS

Manje od 48 sati poslije uzbudljive pobjede protiv Valensije, Crvenu zvezdu očekuje novi izazov - meč protiv Cedevite Olimpije u "Pioniru".

Obje ekipe imaju po jedan poraz, ali klub iz Ljubljanje odigrao je 3 utakmice manje zbog problema sa pandemijom COVID-19 koji su taj klub u jednom trenutku spriječili i da trenira zbog državnih mjera.

Meč se igra u nedjelju od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a očekuje se da Zvezda bude kompletna, jer se oporavio Lengston Hol, nakon što se povrijedio sredinom novembra, u "vječitom derbiju". Takođe, tu je i Kino Kolom, novi "kec" crveno-bijelih.

Možda će vas zanimati

"Cedevita igra odličnu košarku sa dobrim individualcima koji su uklopljeni kao cjelina koja igra vrhunsku timsku igru. Ekipa su koja zna šta hoće i u napadu i u odbrani, i odlično su vođeni od strane trenera Jurice Golemca. Poslije velike pobjede nad Valensijom koja za nas mnogo znači, očekujem da se dobro raspoloženje i „momentum“ prenesu i na ovu, za nas vrlo važnu utakmicu. Nemamo puno vremena da se pripremimo, i kao što sam rekao odmah nakon meča u petak, osnovni cilj će biti da oporavimo i osvježimo ekipu za ovo što slijedi“ rekao je trener crveno-bijelih Saša Obradović.

Izvor: MN PRESS

Marko Simonović, najiskusniji Zvezdin igrač, nastupao je prošle godine u dresu Cedevite Olimpije. Prije priče o Ljubljančanima osvrnuo se ka trijumfu protiv Valensije.

"Izuzetno sam zadovoljan načinom na koji smo odigrali utakmicu protiv Valensije koja ove godine igra izvanredno, odigrali smo mirno, pokazali stabilnost bez obzira na rezultat što u ovakvom takmičenju gdje igramo sa najboljima nije nimalo lako. Polako se i kompletiramo i nadam se da će nam ova pobjeda biti zamajac za naredne utakmice i sve ono što nas čeka. Imamo jasnu ideju, i kao tim i kao klub u kom smeru idemo, samo je potrebno malo strpljenja i vjere, jer ne smijemo da dozvolimo da nas bilo šta poremeti, sezona je izuzetno duga i naporna, biće tu i pobjeda poslije kojih ne smijemo da 'poletimo' i poraza poslije kojih ne smijemo da padnemo", rekao je Simonović i okrenuo se narednom protivniku:

"Dobra ekipa koju ove sezone na parketu predvodi Jaka Blažić koji igra izvanredno. Moram da dodam i da Peri igra odlično i mnogo znači tom timu koji je sastavio Jurica Golemac. Igraju dobro, uigrani su, dobro vođeni, i svako zna svoju ulogu. Ako budemo igrali našu igru, sve će zavisti od nas u ovoj vrlo važnoj utakmici“ dodao je jedan od najiskusnijih igrača Crvene zvezde.

Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" igra se u nedjelju od 19 časova, a već u ponedjeljak ekipa Saše Obradovića putuje u Sankt Peterburg gdje će u utorak odigrati meč 16. kola Evrolige protiv Zenita.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC