• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić se oglasio nakon povratka u Zvezdu: ''Nema puno priče, odmah radimo!''

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crveno-bijelih odmah ''zasukao rukave''.

 Dejan Radonjić se oglasio nakon povratka u Zvezdu: ''Nema puno priče, odmah radimo!'' na redu Igokea Izvor: MN PRESS

Zvezda ima novog trenera, a on nema vremena za gubljenje. Očekivanja su prevelika, a tim treba što prije prilagoditi zahtjevima koje trofejni stručnjak traži od svojih igrača tokom cijele karijere.

Novi trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić i zvanično je preuzeo tim u petak i održao prvi trening sa ekipom koju će voditi u nastavku takmičarske sezone 2020-2021.

Možda će vas zanimati

Ekipa je takođe obavila i redovno testiranje na Kovid 19 u petak, a put na utakmicu 12. kola ABA lige jtd sa Igokeom u Laktašima planiran je za subotu u prepodnevnim časovima.

Na prvom treningu po povratku na klupu crveno-bijelih Dejan Radonjić imao je na raspolaganju sve igrače, uključujući i Lendrija Noka, osim Džordana Lojda koji se u kućnoj izolaciji oporavlja od virusa korona.

U prvoj izjavi kao novog-starog trenera Crvene zvezde, Dejan Radonjić je istakao veliko zadovoljstvo povratkom na klupu crveno-bijelih.

„Veliko mi je zadovoljstvo i radujem se povratku u Crvenu zvezdu. Nema vremena za mnogo priče, idemo odmah u salu da radimo i treniramo. Imamo samo jedan dan do sljedeće utakmice u ABA ligi i maksimalno smo okrenuti ka Igokei i nedjeljnom duelu u Laktašima“, rekao je Radonjić.

Crveno-bijeli će do puta u Laktaše odraditi još jedan trening u hali „Aleksandar Nikolić“ a nakon zajedničkog ručka u subotu autobusom putuju u Laktaše na meč sa Igokeom koji se igra u nedjelju od 17 časova.

Crveno-bijeli su u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja upisali samo jedan poraz, od podgoričke Budućnosti, dok su preostalih devet susreta riješili u svoju korist.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC