• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji igrač Zvezde još ne trenira: Zvezda čeka Fenerbahče sa dvojicom oporavljenih!

Autor Dragan Šutvić

I dalje srpski tim nije kompletan.

 Najbolji igrač Zvezde još ne trenira: Zvezda čeka Fenerbahče sa dvojicom oporavljenih! Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde drugi dio sezone u Evroligi otvaraju na Božić, sedmog januara i to u praznoj hali Aleksandar Nikolić. Protivnik će biti Fenerbahče, od skoro pojačan Markom Gudurićem, kog su nakon odlaska iz NBA željeli i beogradski crveno-bijeli.

Evroliga je stigla do 17. kola, a Crvena zvezda u ovim rundama pokušava da uhvati ''posljednji voz'' za plej-of. U sličnoj situaciji je i turski klub, koji se nakon ljetošnjih promjena u ekipi nije najbolje snašao u elitnom evropskom takmičenju.

Možda će vas zanimati

Za razliku od nekih ranijih sezona, Fenerbahče nije u samom vrhu tabele i trenutno ne zauzima mjesto među ostam najboljih timova. To ne smije ni po koju cijenu da opusti igrače Zvezde.

Svestan je Dejan Radonjić da je pred njim i timom mnogo posla, a na ruku mu ne idu ni povrede igrača. Na prethodnim mečevima nije mogao da računa na neke od najboljih košarkaša crveno-bijelih, između ostalog ni na Džordana Lojda koji je najbolji igrač tima.

''Neki od njih se vraćaju u trenažni proces, sigurno da treba vremena da se to sve dovede na nivo koji zajedno svi mi želimo. Hol i Kuridža su počeli da rade, Lojd i Simonović još uvijek nisu i još ne znamo kada će se to dogoditi. Radimo po planu'', rekao je trener crveno-bijelih i okrenuo se narednom protivniku:

''Svakako da nas očekuje težak meč. Ekipa Fenerbahčea je u posljednjim utakmicama pokazala da se nalazi u jako dobroj formi, puno puno bolje izgledaju nego što je to bio slučaj prije toga. Dolazak Marka Gudurića je evidentno podigao kvalitet igre Fenerbahčea, jasno je da se „slažu“ i pokazuju u poslednjim mečevima da mogu da imaju značajnu ulogu u nastavku sezone u Evroligi. Na nama je da što uvijek kažem, da prikažemo naš maksimum.''

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC