• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volden se povrijedio: Radonjić otkrio razloge onakve završnice i našao dobre stvari

Autor 000

Zvezda je pretrpjela poraz koji slama srce, ali trener ne gubi prisustvo duha

 Evroliga Crvena zvezda Fenerbahče izjave Dejan Radonjić Igor Kokoškov Izvor: MN PRESS

Borili su se timovi, tukli, smjenjivali u vođstvu i na kraju je Crvena zvezda izgubila od Fenerbahčea košem u posljednjoj desetinki.

Meč je rešio Lorenzo Braun, iako je i Zvezda imala šanse da pobijedi. 

Možda će vas zanimati

 "Teška utakmica, čestitam Fenerbahčeu na pobjedi. Promašili smo posljednji šut, a oni su pogodili na kraju, ali dali smo svoj maksimum, igrali smo sa mnogo energije, uz neke greške, naravno, ali i mnogo dobrih stvari uz probleme koje smo imali", rekao je Radonjić poslije meča.

Kori Volden je očigledno falio Zvezdi, a Branko Lazić je igrao umjesto njega u završnici i imao nekoliko grešaka bez kojih bi meč možda mogao da ode na drugu stranu.

"Kori nije mogao da nam pomogne na kraju utakmice. Nastavićemo da radimo i da ćemo biti zdravi kad nam bude najvažnije. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Korijem, mislim da je on mogao da nam da još malo energije u tim trenucima", objasnio je Radonjić.

Ispričana priča odavno, ali se večeras po ko zna koji put vidjelo koliko Zvezdi fali publika. 

"Svima je jasno da bismo uz podršku sigurno mogli da pružimo još to malo što je bilo potrebno da to slavimo. Ali, hvala i na podršci koja je bila večeras, nama je mnogo značilo. Momci su se borili, imali smo težak meč protiv ekipe koja se jako podigla i značajno pojačala. Ali, mi smo ušli u meč oslabljeni prilično. Generalno, nastavljamo da radimo i nadam se da ćemo imati brzo priliku da imamo sve igrače na terenu i onda uz veliki trud i posvećenost da napravimo sve da igramo dobro", rekao je Radonjić.

On je izvukao pozitivnu stvar za kraj:

"Ako bih mogao da kažem nešto pozitivno, onda je to da izgleda da ako budemo kompletni, i ako ne budemo imali problema, možemo da budemo dobri", kazao je Radonjić u svom stilu.

Trener Fenerbahčea i selektor Srbije Igor Kokoškov priznao je da nije sve bilo kako treba, ali se pobjedi ne gleda u zube.

"Teška utakmica, teško mjesto da se igra, Zvezda je igrala bez dvojice igrača, ali košarka se nekada igra bez igrača. Teško je bilo igrati ovu utakmicu, naša odbrana je imala dobre trenutke, ali bilo je i grešaka. Ne postoji takva stvar kao što je loša pobjeda u Evroligi", rekao je Kokoškov. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC