• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najava rastanka? Bjelica ni sekund na parketu: S klupe gledao moćno zakucavanje i pobedu Kingsa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Izgubio je mesto startera, a potom i minutažu...

 nba-rezultati-nemanja-bjelica-bez-minuta-za-sakramento Izvor: Profimedia

Zbog korona virusa se odlažu utakmice u NBA, raspravlja se o prekidu sezone, ali se istovremeno igra i mnogo dobra košarka!

Možda će vas zanimati

Tako je i bilo prethodne noći tokom koje je odigrano sedam utakmica, ali nažalost nismo videli nijednog srpskog košarkaša na terenu. Trebalo je da vidimo Nemanju Bjelicu u dresu Sakramenta, međutim čitavu utakmicu presedeo je na klupi.

Za sada nema zvaničnih informacija o njegovom odsustvu, ali kako povreda nije prijavljena - vrlo moguće je da se nije uklopio u planove Luka Voltona za meč protiv brze Indijane.

S obzirom na to da su Kingsi pobedili 127:122, odluka trenera se neće preisptivati, ali će mnogi "podići obrvu" i zapitati se šta se dešava sa Bjelicom i Sakramentom? Njegova minutaža je smanjena ove sezone i moguće je da je ovo rana najava rastanka...

Bjelica je izgubio mesto startera i u prethodna dva meča je na terenu proveo po 10 minuta, a ne može da kaže ni da je u dobroj formi jer šutira 41% iz igre.

Zato se Volton odlučio na druga rešenja, skratio je rotaciju, loptu poverio Dieronu Foksu, a mladi košarkaš mu je uzvratio "zakucavanjem" kojim je praktično dobio meč protiv Indijane. Zabeležio je 21 poen, a uz njega je blistao Barns sa 30.

S druge strane Sabonis je nastavio da briljira (28 poena i 11 skokova), kao i Brogdon (24 poena i 9 asistencija), ali je to bilo malo da bi Pejsersi slavili.

Od mečeva prethodne večeri vredi izdvojiti pobedu Portlanda nad Torontom posle drame (112:111) u kojoj se povredio Nurkić, a Reptorsi pokazali da su daleko od šampionske forme iz 2018. pošto su očajno ušli u novu sezonu i imaju skor 2-8.

Atlanta je bez povređenog Bogdana Bogdanovića slavila protiv Filadelfije (112:94), dok srpsko-izraelski košarkaš Deni Avdija nije mnogo doprineo u pobedi Vašingtona protiv Finiksa.

Zabeležio je šest poena i pet skokova.

NBA REZULTATI

Šarlot - Njujork 109:88
Klivlend - Memfis 91:101
Orlando - Milvoki 99:121
Vašington - Finiks 128:107
Atlanta - Filadelfija 112:94
Portland - Toronto 112:111
Sakramento - Indijana 127:122

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC