• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nastavlja bez trojice, jer je to tražio trener! Ostoja Mijailović o odlascima i pojačanjima crno-belih

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crno-beli prolaze kroz promene, a imaju problem i sa koronom.

 partizan-ostoja-mijailovic-pojacanja-kodi-miler-mekintajer-odlaganje-utakmice-fmp-korona-evrokup Izvor: MN PRESS

Specifična je situacija u kojoj se nalazi košarkaški klub Partizan. Rezultati nisu na očekivanom nivou, a pred poslednji meč u ABA ligi pojavio se i korona virus u klubu. Zbog toga je ekipa u izolaciji, ali se nada da će stići u Rusiju na meč Evrokupa.

Možda će vas zanimati

O svemu što se trenutno dešava u crno-belom taboru govorio je predsednik kluba Ostoja Mijailović. Verovatno najzanimljivije pitanje je bilo o Kodiju Miler-Mekintajeru, koji više ne trenira sa ekipom.

Američki organizator igre, koji je prethodnog leta stigao iz Ljubljane, nakon sjajnog početka sezone beleži slabije partije, pa je jedna od mogućnosti i prekid saradnje.

''Sve odluke su donošene na želju stručnog štaba. Uprava se nije pitala koga da dovede u klub. Doneli smo odluku da Gordić, Miler-Mekintajer i Janković ne budu u timu, a to je tražio stručni štab. Doveli smo Perkinsa, a tražimo još pojačanja. Moramo da budemo realni. Prošle godine smo imali zalet ka Evroligi i sada plaćamo cenu zbog prevelike želje. Daćemo sve od sebe da napravimo rezultate'', kaže Ostoja Mijailović.

Partizan je odložio utakmicu ABA lige protiv FMP-a, što je predsednik KK Partizan i prokomentarisao, gostujući na MaxBet radiju.

''Dva sata pred utakmicu smo dobili obaveštenje da je jedan član stručnog štaba pozitivan na koronu. Odmah smo tražili da se pregledaju igrači, jer je zaražen ekonom koji je u kontaktu sa njima. Konsultovali smo se sa ABA ligom i dobili smo odobrenje da se utakmica odloži. Ove nedelje oko 14-15 sati očekujemo rezultate. Nadam se da niko nije zaražen i da možemo da nastavimo da se takmičimo. Nismo želeli da rizikujemo i igramo utakmicu, jer je zdravlje najbitnije'', rekao je Mijailović.

Ali, crno-beli će otputovati u Rusiju na evropsko gostovanje. Lokomotiva će biti protivnik u okviru trećeg kola druge faze Evrokupa.

''Nemamo previše izbora. Igrači i članovi stručnog štaba su izolovani od subote popodne. Ako ne budemo imali kapaciteta da putujemo tražićemo odlaganje. Ako bi neko bio zaražen, to bi bio korak unazad. Za nas je ova sezona veoma teška i specifična, nemamo sreće ni u čemu'', ističe prvi čovek kluba.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC