• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično, odjeknula bomba u Podgorici: Umesto u NBA, stigao u Budućnost da je odvede u Evroligu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sada je i zvanično, Budućnost iz Podgorice ima novog trenera.

 dejan-milojevic-trener-buducnost-podgorica-zvanicno Izvor: MN PRESS

Posle iznenadne ostavke Petra Mijovića sa mesta prvog trenera Budućnosti iz Podgorice, crnogorski tim je vrlo brzo našao rešenje.

Možda će vas zanimati

Potvrdile su se glasine da će šampiona Crne Gore preuzeti Dejan Milojević, doskorašnji trener Mege.

On je u igračkoj karijeri nosio dres Budućnosti i to u četiri sezone, a posle punih osam godina na mestu trenera Mege bilo je najavljivano da će otići u NBA da individualno radi sa centrima. Ipak, odlučio se da preuzme kormilo bivšeg kluba, koji juri titulu u ABA ligi, plasman u Evroligu i što bolji rezultat u Evrokupu.

Proslavio se u Megi ne samo osvajanjem Kupa Radivoja Koraća 2016. godine, već i razvojem brojnih mladih igrača, između ostalog i Nikole Ivanovića i Danila Nikolića sa kojima će ponovo sarađivati. 

Saopštenje kluba prenosimo u potpunosti. 

"Čovjek čiju su igračku karijeru obeležile i četiri godine u kojima je nosio naš dres, i lavovski se borio pod koševima, čime je stekao veliku ljubav i priznanje naših navijača. Milojević, koji je tih godina bio naš najbolji igrač, 2001. godine učestvovao je u osvajanju duple krune u tadašnjoj Juba ligi, kao i u jugoslovenskom kupu.  Branio je "plavo-bele" boje i u tri sezone najjačeg evropskog takmičenja - Evrolige.  Na kraju svoje košarkaške karijere, otisnuo se u trenerske vode, gde je sa velikim uspehom vodio ekipu Mega Basketa. Pod njegovom trenerskom palicom čak 11 igrača je draftovano u NBA ligu, a svakako najpoznatije ime je Nikola Jokić, trenutno jedan od najboljih košarkaša u svetu.  U svojoj trenerskoj kampanji imao je priliku da vodi neke naše aktuelne košarkaše, pa je tako sarađivao sa Nikolom Ivanovićem, Danilom Nikolićem, Petrom Popovićem, Zoranom Nikolićem. Našem novom treneru želimo puno uspeha u daljem radu, da nas vodi na isti način na koji nas je predstavljao noseći naš dres, a poznajući njegovo poznavanje košarke, pedagoški pristup, temperament, nemamo sumnje da su pred nama uspešne sezone", navodi se u saopštenju kluba.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC