• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan bez Tomasa u Ljubljani? Glavobolja za Filipovskog pred duel sa ekipom koja je u najboljoj formi u ABA ligi

Autor Dragan Šutvić

Loša serija rezultata, a sada i povrede

 ABA liga Cedevita Olimpija Partizan najava Izvor: MN PRESS

Partizan je u lošoj formi, lošoj seriji, a sada ga čeka Cedevita Olimpija, ekipa koja je u najboljoj formi u ABA ligi.

Povrh svih problema, dva vezana poraza u Jadranskoj ligi i dva u Evrokupu, neizvjestan je nastup Rašona Tomasa, koji je propustio meč sa Lokomotivom u Evrokupu jer je povrijedio ruku na treningu.

Možda će vas zanimati

Trener Sašo Filipovski je prije meča najavio da će se ekipa truditi, ali je upozorio na njene kvalitete. Ali, prije svega – Tomas?

"Nadam se da ćemo biti zdravi jer je stanje Tomasa koji nije igrao na prošlom meču još uvijek nepoznato. Nadam se da će moći da igra", rekao je Filipovski.

Što se tiče samog meča...

"Cedevita Olimpija trenutno igra u odličnoj formi. U odličnoj su šuterskoj formi, dva puta su dobili Budućnost, pobijedili su Burg, tako da se radi o dobro treniranoj ekipi, sa odličnom organizacijom igre, gde igrači poštuju sistem i dobro sarađuju u odbrani i napadu. Igramo protiv ekipe koja po mom mišljenju trenutno igra najbolju košarku u ligi. Mi ćemo na ovoj utakmici dati sve od sebe. U Ljubljani, Partizanu nikada nije bilo lako za igru. Želimo da odigramo dobru, jaku utakmicu. Svakako, mi ćemo dati sve od sebe i pripremiti se najbolje što možemo u ovom jednom danu da sutra u Stožicama pružimo svoj maksimum", istakao je Filipovski.

Partizan je u prvom duelu pobijedio u Beogradu, 86:77. Nikola Janković podseća šta je obaveza svakoga ko obuče crno-bijeli dres.

"Cedevita Olimpija igra veoma dobro u posljednje vrijeme, nalaze se u usponu forme i vjerujem da će učiniti sve kako bi nam vratili za poraz koji su doživeli u Beogradu. Sa druge strane, mi imamo obavezu da u svakoj utakmici budemo na svom maksimumu, da budemo borbeni i koncentrisani. Sigurno bi nam pobjeda u Ljubljani puno značila, kako rezultatski tako i psihološki", istakao je Janković.

Utakmica se igra u subotu od 19 sati u Ljubljani.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC