• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavljeno suđenje Kaliniću zbog tuče na derbiju: Pregledan snimak sukoba, saslušani svjedoci! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Glumac je nasmijan stigao u Palatu pravde.

 Nastavljeno suđenje Kaliniću zbog tuče na derbiju: Pregledan snimak sukoba, saslušani svjedoci! (FOTO) Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Protiv srpskog glumca Milana Kalinića podignut je optužni predlog zbog tuče na košarkaškoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde, iz aprila 2019. godine, a tim povodom za danas je bilo zakazano drugo ročište.

Ispitana su dva svedoka i pregledan je video-zapis same tuče, kao i fotografija na kojima se vidi optuženi glumac, prenosi "Kurir".

Možda će vas zanimati

Svjedok Budimir Čavić, rekao je da ostaje pri svom prethodom iskazu, i da nije vidio ko je koga udario i kako je tuča počela.

Drugi svkedok Predrag Nikolić, kao i prvi svedok bili su službeno na ovoj utakmici.

"Službeno sam bio tamo i snimao sam utakmicu. Kamerom sam snimio cijeli događaj, ali sam bio fokusiran na kameru i tek nakon što sam pregledao snimak vidio sam šta se dogodilo. S obzirom da je optuženi javna ličnost informisao sam se o ovom događaju putem medija", rekao je Nikolić.

"Video sam Kalinića prije utakmice. Takođe, on dolazi na sve Zvezdine utakmice".

Na pitanje sudije da li zna ko je načinio fotografije na kojima se vide sporni momenti tuče, istakao je da ne zna i zaključio da su pored njega bili pripadnici MUP-a i Žandarmerije, ali da misli da oni nisu fotografisali.

Iako je branilac optuženog Kalinića zahtijevala da se fotografije ne uzmu u obzir, sudija je naveo da su fotografije sačinjene u javnosti, pa je njihova zakonitost verodostojna.

Sledeće suđenje zakazano je za 9. mart u 10.30 časova, na kom će biti pozvana tri svjedoka, a jedan od njih biće i Dragan Šutanovac.

Podsjetimo, pred početak "vječitog" derbija u košarci u aprilu 2019. godine došlo je do sukoba navijača koji su imali VIP mjesta kraj terena, a kako se sumnjalo tada - problem je upravo nastao zbog rasporeda sedenja.

Više muškaraca se sukobilo na terenu, a tom prilikom Kalinić je udario Dalibora Krkovića, bivšeg funkcionera Crvene zvezde.

"Vraćao sam film hiljadu puta i dolazim do jednog - isto bih reagovao. Pogotovo kada neko divljački nasrće na sve okolo... Kako se drugačije reaguje u toj situaciji, kada neko napada tvog prijatelja? Možda je i sam sebi razbio glavu, možda sam i ja... ne znam. Cijelog života se trudim da izbegnem nasilje i ponosan sam na to. Tako vaspitavam i svoju djecu, da se nađe rješenje. Ponosan sam na tu činjenicu da se nikada nisam potukao. Ovo je prvi konflikt... Ovo je prvi put da sam bio satjeran uza zid. Skočio sam da branim svog druga zbog jedne čarke gde je razmijenjeno 5-6 udaraca, pa ako se zbog toga ide u zatvor.... Ovo nije navijački incident, ovo je nešto što je moglo da se desi u pozorištu. Ja sam se pobio jer sam branio svog druga", govorio je Kalinić poslije nemilog događaja", pričao je srpski glumac.

Pogledajte fotografije Milana Kalinića sa dolaska na ročište.

(MONDO/Kurir) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC