• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ostavka? Vidjećemo sutra, neka prespava!" Filipovski o agoniji crno-bijelih - nije dobro ni za Partizan, ni za mene!

Autor Dragan Šutvić

Trener crno-bijelih najavio razgovor sa predstavnicima kluba u nedjelju

 ABA liga 20. kolo Partizan Cibona 87 90 Filipovski pitanje ostavka Izvor: MN PRESS

Partizanova agonija traje. Izgubio je i u utakmici protiv Cibone u Hali sportova i "vezao" šesti neuspeh u nizu u ABA ligi. 

S obzirom na to da je plasman u plej-of nedjeljama unazad nemoguća misija, da se nižu porazi uz velike probleme u igri, trener crno-bijelih Filipovski dobio je poslije utakmice pitanje koje se nameće:

- Da li ćete podnijeti ostavku?

"Prespavaću i sutra ću da razgovaram sa ljudima iz kluba da vidim da li možemo da nađemo neko rješenje. Ova situacija sigurno za mene nije dobra, kao i za klub", kratko je odgovorio Filipovski.

Možda će vas zanimati

Partizan je u ABA ligi pao na skor 7-12, a u utakmici protiv Cibone imao je vođstvo od tri poena pri poslkednjem napadu Cibone u četvrtoj četvrtini, ali je primio trojku iz otvorenog šuta Tonija Nakića. Potom crno-bijeli nisu realizovali napad za pobjedu, pa su pali u produžetku...

"Iako smo i prije utakmice ostali bez Zagorca na poziciji tri i četiri, mislim da su mladi igrači dali dobre izmjene. Imali smo pobjedu, dogovor je bio da nikako ne ostavljamo šut za tri poena, igrač je pao, desilo se to što se desilo i ostavili smo samog igrača na tri poena. Imali smo zadnju odbranu, zadnji napad, nismo uspjeli da realizujemo, nespretno smo odigrali završnicu i moramo da priznamo pobjedu Ciboni", dodao je Filipovski.

Poslije još jednog poraza u ABA ligi, crno-bijelima predstoji meč odluke u Evrokupu, protiv Metropolitana u Ljubljani u srijedu.

"Spremićemo se sa igračima koje imamo, sa Jankovićem na 'pet', Tomas na 'četiri', da Radovanović igra 'tri' i 'četiri', da Dangu trošimo na 'četiri'... Francuzi su atletska ekipa, treba igrati jako, pobijediti ih na zemlji, u skoku imamo deficit centimetara i na tome ćemo raditi. Da sakrivamo rupe u odbrani pomaganjem, kao što smo danas pokušali i igrali protiv Planinića, a sa druge strane moramo agresivno, da bismo došli do kontranapada", dodao je Filipovski. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC