• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski reprezentativac napadnut kod Šipova: Pijani policajac potegao pištolj na Raduljicu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Morali da intervenišu i pripadnici Žandarmerije.

 Miroslav Raduljica pijani policajac potegao pištolj Izvor: MONDO/STEFAN STOAJNOVIĆ

Reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica pred kvalifikacije za Olimpijske igre odlučio je da posjeti Šipovo, odakle vodi porijeklo njegova porodica , ali je tamo doživio nevjerovatne neprijatnosti, odnosno da bude napadnut.

Dok je bio na "Janjskom saboru" kod manastira Glogovac pored Šipova, na njega je policijski inspektor S.Š. koji je bio pod u pijanom stanju potegao pištolj, piše "SrpskaInfo".

Raduljica je uspio da odme pištolj pijanom policajcu, a tada se navodno u incident umiješao još jedan policajac, da bi veći incident spriječili pripadnici Žandarmerije.

O hapšenju inspektora oglasili su i iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, ne otkrivajući previše detalja o ovom slučaju, već je saopšteno samo da je njihov službenik osumnjičen za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

“Osim navedenog, u toku su aktivnosti na utvrđivanju disciplinske odgovornosti policijskog službenika S.Š, zbog osnova sumnje da je počinio težu povredu radne dužnosti. Policijska uprava Mrkonjić Grad osuđuje svaki vid neprofesionalnog postupanja od strane policijskih službenika, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske procesuiraće svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja pripadnika”, rekla je portparol PU Mrkonjić Grad, Božana Vulin.

Raduljica je bio na “Janjskom saboru” pod jednim šatorom, u društvu rođaka.

"Tada je pod isti šator došao i inspektor Siniša Š, koji je bio u društvu još nekih policajaca. Kada je vidio Raduljicu on je prišao njemu i tražio da se fotografišu. Raduljica je to odbio i tada je ovaj inspektor napravio pravi skandal", rekao je izvor portala Srpskainfo.

On je u tom trenutku izvadio pištolj i krenuo da prijeti poznatom košarkašu.

"Raduljica se očigledno nije prepao ovog policajca, nego mu je oteo pištolj. Tada se u sukob umiješao još jedan inspektor, koji je bio u društvu sa Sinišom Š. On je napao Raduljicinog rođaka. U cijeli slučaj tada su se umiješali pripadnici Žandarmerije i uhapsili pijane kolege", rekao je izvor Srpskainfo.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

.

Možda je pomislio da je migrant ili vehabija zbog brade i kakva je moda,nositi brade u ovom vremenu.Znamo ko nosi brade.Pre nosili četnici a danas narod islamske vjeroispovijesti.

Срб

Ништа ново кад су у питању припадници муп српске. Кад може баја Лукач да се бахати, зашто не би и они. Него, хоћемо имена и презимена дотичних и слике, зашто их штитите

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC