• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri stvari ključne za ostanak Čovića u Zvezdi! Prvi čovjek kluba se oglasio - Da eliminišemo teorije zavjere...

Autor Dragan Šutvić

Nebojša Čović govorio je o svom ostanku u Crvenoj zvezdi, kao i od čega ta odluka zavisi. Prije svega lekari, ali...

 kk crvena zvezda nebojša čović da li ostaje predsjednik Izvor: MN PRESS

Nebojši Čoviću nedavno je istekao mandat na mjestu predsjednika košarkaškog kluba Crvena zvezda, a već nekoliko puta je istakao da "nije siguran da li ostaje".

U intervjuu za "Blic" istakao je da je još u februaru najavio da je veliko pitanje da li će moći da nastavi da radi u Crvenoj zvezdi na način na koji on želi isključivo zbog zdravlja, isključivši tako "teorije zavjere" o nekom drugom razlogu mogućeg povlačenja.

Možda će vas zanimati

"Kako bi i tu eliminisali teorije zavjere, niko ne zazire ni od koga, niti zbog činjenica da ne može kao drugi da zahvati iz bunara želja na dnevnom nivou...Jednostavno je -rukovodiću se samo savjetima ljekara, dobronamjernih ljudi koji rade i pomažu Crvenoj zvezdi, ali i statusom koji imamo u ovom društvu", poručio je Nebojša Čović.

On je pojasnio šta misli kada to kaže.

"Niko ne ulazi u sportsku borbu sa jednom rukom zavezanom iza leđa. Nikada tako nije bilo, pa neće biti ni ovog ljeta, a posebno ne sa klubom čiji sam predsjednik bio deset godina, do prije nekih 14 dana, a sada u skladu sa odlukama organa kluba obavljam tu dužnost do izborne Skupštine sredinom septembra".

Čović je takođe istakao da je veoma ponosan na sve ono što je Zvezda uradila u prethodnih deset godina otkako je u klubu, dok je dodao i da ga ne zanimaju pojačanja Partizana.

"Apsolutno me ne zanima šta se dešava u našem okruženju i vidim da mnoge poprilično iritira što nemamo nikakav stav, reakciju na nešto što nema veze sa našim klubom niti našim finansijama. I tako će i ostati, a teorije zavjere ne možemo da spriječimo niti ćemo gubiti energiju na to", kazao je Čović.

(MONDO/Blic)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC