• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Doveli smo Partizan koji vrijedi 15.000.000€": Hrvati presrećni zbog crno-bijelih, stiže im Željko Obradović!

Organizator pripremnog turnira u Hrvatrskoj oduševljen je što će Partizan biti jedan od učesnika, a još je više zadivljen time koliko trenutno vrijedi beogradski tim

 hrvatska turnir partizan cibona cedevita olimčija pezar željko obradović tim 15 miliona evra Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana od 1. do 3. septembra učestvovaće na pripremnom turniru koji se organizuje u Opatiji, a organizatori ne mogu da sakriju oduševljenje.

Crno-bijeli nakon što su dobili osam pojačanja pakuju kofere za Hrvatsku gdje će zajedno sa njima učesnici turnira biti i Cibona, Cedevita Olimpija i Pezar, međutim dolazak Željka Obradovića i njegove ekipe izaziva posebnu pažnju.

"Trenutna vrijednost Partizana kreće se oko 15.000.000 evra, nedavno su potpisali Amerikanca koji vredi 3.000.000 evra za dvije godine, mislim da nijedan naš klub s time ne može da se nosi. Cibona je malo pala, ali je po imenu i trofejima jedan od najboljih klubova u Evropi, Olimpija ulaže veliki novac, Skavolini je jedan od najboljih italijanskih klubova, žele da se izbore za nastup u Evroligi", objasnio je organizator Robert Jurković.

"Dovesti ovakve četiri ekipe u Opatiju bilo je jako teško, ali uspjeli smo jer imamo veliku pomoć u Liburnija rivijera hotelima i u Gradu Opatiji", rekao je Jurković za "Sportcom.hr".

Hrvati sa nestrpljenjem čekaju jedno od najvećih košarkaših imena Evrope koji je oformio izuzetno vrijedan crno-bijeli tim.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC