• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užasne vijesti za Zvezdu, Vajt mjesecima van terena: Radonjić saopštio loše vijesti, još 3 igrača povrijeđena!

Trener Crvene zvezde će imati velike probleme pred naredni meč.

 kk crvena zvezda eron vajt pauzira nekoliko mjeseci Izvor: MN PRESS

Nakon pobjede nad Panatinaikosom u polufinalu "Magenta Sport Kupa" Crvena zvezda finale tog takmičenja igra u nedjelju od 18 časova protiv ekipe Bajerna

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić se oglasio pred taj meč i istakao da pored teško povrijeđenog Erona Vajta na tom meču neće moći da računa na još nekoliko košarkaša. Što se samog Vajta tiče, iako je prvobitna informacija bila da će van terena biti šest sedmica, sada su prognoze mnogo lošije. 

Možda će vas zanimati

 "Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Erona Vajta koji je operisan i slijedi mu pauza od nekoliko mjeseci. Nažalost, sinoć je povredu doživio i Davidovac, Dobrić ima još 10-ak dana mirovanja, Simonović takođe ne može da igra", otkrio je Radonjić.

Vajt je operisan i javio se prvi put nakon horor pada u meču sa Panatinaikosom, a sada ga čeka period u kome će prvo nositi gips, a potom i vraćanje u trenažni proces.

"Eron Vajt je operisan i slijedi mu pauza od nekoliko mjeseci. Iskreno se svi nadamo da će njegov oporavak poslije skidanja gipsa biti što kraći, a na nama je da pokušamo da "premostimo" taj period bez Vajta na najbolji mogući način", rekao je Radonjić.

Što se tiče samog finala desetkovani crveno-bijeli će dati sve od sebe da pruže što bolju partiju.

"Pokušaćemo da odigramo protiv Bajerna što je bolje moguće sa željom da iskoristimo tu utakmicu kako bi na najbolji način proanalizirali novonastalu situaciju u kojoj smo se našli, svakako nije bilo planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima", zaključio je trener crveno-bijelih. 

Utakmica za prvo mjesto na Magenta Sport Kupu između Crvene zvezde i Bajerna igra se u nedjelju od 18 časova uz direktan prenos na RTS.

Ekipa se u Beograd vraća u ponedjeljak i nastavlja pripreme za početak sezone pred put u Grčku koji slijedi u srijedu u večernjim časovima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC