• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea sa 6 povrijeđenih kreće u ABA ligu, Bajić poručuje: Želim da se ove sezone svi plaše mog tima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ono što želim kada je u pitanju ova sezona to je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najljepšu košarku“, poručio je trener Igokee pred početak sezone u ABA ligi.

 dragan bajić igokea želim da se svi plaše mog tima Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee otvoriće novu sezonu u ABA ligi, koja je u mežuvremenu dobila i novo ime, duelom protiv čačanskog Borca.

Ovaj duel biće odigran u subotu od 17 časova u Laktašima, a trener Dragan Bajić je optimista i kada je ovaj meč i pitanju, i kada je u pitanju nova sezona, iako se pred sam početak susreće sa problemima.

"Ovo je početak nove sezone ABA lige, sigurno smo se svi uželjeli košarke i start se primakao. Ono sa čime smo mi suočeni u ovom poslednjem periodu to je bolest šest igrača od kojih su trojica bila totalno van stroja, Starks je pod inekcijama i medicinski tim ulaže maksimalne napore da što kompletniji izađemo u 1. kolu“, počeo je Bajić i dodao:

"Međutim ja sam čovjek koji gleda samo pravo, i koji se ne plaši ničega, pun sam samopouzdanja i tako i ulazim u ovu sezonu što želim i da prenesem na svoje igrače. Ono što želim kada je u pitanju ova sezona to je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najljepšu košarku. Želim da se mog tima svi plaše kako ovi timovi koji su okupili moćne rostere, tako i svi ostali“.

Protiv Čačana na svom parketu očekuje trijumf.

"Prva utakmica je s Borcem, tim koji je promijenio roster i sigurno je da zaslužuju maksimalan respekt. Nismo imali puno materijala za pripremu utakmice, ali šta je tu je. Moramo se okrenuti individualnim kvalitetima njihovih igrača, dosta su se pojačali, u zadnjih par dana doveli su dva nova igrača. Igramo na domaćem parketu i da trebamo gledati sebe, i da mene kao trenera raduje to da je pristup igrača na svakom treningu i kroz pripremne utakmice na visokom nivou i nadam se jednom dobrom odgovoru na terenu, samim tim očekujem i prvu pobjedu na otvaranju ABA lige", rekao je Bajić.

Košarkap Igokee Marko Jošilo rekao je da neće biti lako opravdati ulogu favorita.

"Očekuje nas utakmica protiv Borca iz Čačka, prva u novoj sezoni ABA lige. Favoriti smo na osnovu rezulta iz prošle sezone, međutim neće biti ni malo lako to opravdati. Nadam se da ćemo biti svi zdravi i spremni, da ćemo tu utakmicu dočekati u najboljem mogućem stanju za nas. Nadam se da ćemo nekakva naša očekiavanja uspjeti da opravdamo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC