• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emocije! Javio se Danilo Nikolić, prvi put nakon svega: A onda će doći i ta neka utakmica, posljednji sekund, egal...

Autor Dragan Šutvić

Zahvalio se na podršci i poručio da se vraća!

 kk budućnost oglasio se danilo nikolić Izvor: MN PRESS

Crnogorski košarkaš Danilo Nikolić oglasio se prvi put nakon što je kolabirao na treningu Budućnosti početkom septembra. 

Budućnost je poslije tog nemilog događaja potvrdila da će on morati da ide na terapije u inostranstvo, a sada se konačno po prvi put od incidenta oglasio i sam krilni centar Budućnosti.

Možda će vas zanimati

On se zahvalio svima na podršci, a pogotovo je pomenuo svoje saigrače, stručni štab i medicinsko osoblje.

"Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Prije svega želio bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dvije nedjelje", naveo je Nikolić u saopštenju. 

Zahvalio se i upravi kluba, a pogotovo je apostrofirao podršku najvjernijih navijača Budućnosti.

"Hvala puno upravi Kluba, predsjedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbijedili meni i mojoj familiji.

"Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što prije i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pesmi!"; napisao je on. 

Na kraju je istakao da se zahvaljuje  svima koji su poslali poruke podrške i da se nada da će se što prije vratiti na teren. 

"Zahvalio bih i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, klubovima Lovćen i Gorštak, na bodrenju tokom ovog perioda. Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i posljednji sekundi meča i... Voli vas sve vaš Dačo", završio je Nikolić. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC