• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac poludio zbog sudija - "Sutra ću vam poslati pare": Osvojio Evroligu, sada napao Slovenca koji sudi u njoj!

Autor Dragan Šutvić

Snažni košarkaš Bajerna iz Minhena nije želio da prećuti sudijski kriterijum koji je njegov tim imao na gostovanju Monaku.

 evroliga bajern otelo hanter kritikuje sudije Izvor: MN PRESS

Ekipa Bajerna ubjedljivo je poražena na evroligaškom gostovanju Monaku (94:71), a jedan od najiskusnijih igrača u takmičenju glasno se pobunio nakon tog meča. Otelo Hanter (35), američki centar koji godinama igra Evroligu, nezadovoljan je tretmanom koji je imao njegov tim na ovom susretu.

Kako je napisao na svom Tviter profilu, suđenje ne komentariše često, ali mu sada neće biti žao da bude kažnjen!

Možda će vas zanimati

Čovjek koji je u dresu Bajerna bio najefikasniji na ovom meču sa 14 poena pobunio se protiv sudijske trojke - Matej Boltauzer, Đordi Aliaga i Janis Fufis.

"Znam da ne govorim mnogo u javnosti ili na društvenim mrežama o suđenju u Evroligi, ali ovo večeras je bilo najgore što sam vidio u svojoj karijeri. Poslaću vam novac sutra", napisao je Otelo Hanter u svojoj prvoj poruci.

On je tu označio i zvanični tviter profil Evrolige, kao da želi da bude siguran da će biti kažnjen zbog komentara na račun sudija, ali se ni tada nije smirio.

"Jasno je da je ego glavnog sudije na ovoj utakmici poremetio njegovu procjenu. To je bilo nepoštovanje mog tima. Ukazujemo vam veliko poštovanje, kažnjeni smo kad god kritikujemo, ali danas me nije briga za to. Poštujte igru koju volimo i radite bolje", zaključio je centar Bajerna.

Hanter je od ovog ljeta u timu iz Minhena, a u bogatoj karijeri nosio je dres još nekoliko timova u Evroligi. Počeo je u Montepaskiju, igrao za Olimpijakos, Real i CSKA, a iz Makabija je stigao u Bavarsku.

Svojevremeno je kao član Atlante bio dio NBA lige, ali se u tom takmičenju nije naigrao. Najveći uspjeh u karijeri iskusnog košarkaša je šampionska titula u Evroligi sa ekipom CSKA iz Moskve 2019. godine.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC