• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se oglasila o Kaliniću: Veliki problemi za Radonjića u Madridu - bez četvorice protiv Reala!

Autor Dragan Šutvić

Problemi stvaraju jaku glavobolju treneru Zvezde.

 evroliga real crvena zvezda ne igraju četvorica  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon utakmice u Vitoriji, doputovali su u srijedu u Madrid gdje ih već u četvrtak očekuje drugi meč španskog duplog kola protiv Reala.

Utakmica u "Vizink centru" igra se u četvrtak od 20.45 časova. Crveno-bijeli će srijedu iskoristiti za osvježenje i oporavak nakon teških 48 sati u kojima su odigrali meč sa Partizanom i Baskonijom, uz put u Španiju.

Možda će vas zanimati

Ekipa je meč sa Baskonijom odigrala bez trojice startera, Mitrovića, Voltersa i Kalinića, a po svoj prilici osim Mitrovića (koji je ostao u Beogradu i sprovodi terapiju nakon povrede oka) u četvrtak u crveno bijelom neće biti ni Voltersa ni Kalinića koji je lakše povrijedio koleno u utorak uveče.

Real je u utorak uveče savladao Asvel u Lionu i sa skorom od 8 pobjeda i 2 poraza i ove godine ističe kandidaturu za najviši plasman. Ovo će biti 12. duel dva kluba, Real ima 7 pobjeda, crveno-bijeli su slavili 4 puta, ali nema sumnje da je u postojećim okolnostima pred ekipom Crvene zvezde mts izuzetno težak posao.

Trener Dejan Radonjić rekao je:

"S obzirom na našu situaciju, primorani smo da naša razmišljanja pred sljedeću utakmicu usmjerimo prvo na naše redove. Nakon duela sa Baskonijom, u meč sa Realom ulazimo bez Voltersa i Kalinića, uz Mitrovića koji je ostao u Beogradu i Erona Vajta koji se već dugo oporavlja nakon loma ruke. Situacija je takva da, iako su u pitanju lakše povrede Voltersa i Kalinića, ne želimo da ulazimo u bilo kakav rizik u pogledu pogoršanja tih povreda, bez obzira na činjenicu što nas očekuje meč sa Realom. Tim iz Madrida igra sjajno i jedan su od kandidata za najviši plasman i osvajanje Evrolige. Bez obzira na izostanak igrača i veliki kvalitet protivnika želimo da damo naš maksimum i vidimo koliko možemo u ovom trenutku".

Stefan Lazarević dobio je minutažu u Vitoriji, a izvjesno će imati ulogu i protiv Reala.

"Očekuje nas utakmica protiv jednog od kandidata za najviši plasman i prvo mjesto. Na početku sezone igraju izvanredno, ekipa koja je uz ogromno iskustvo osvježena pred novu sezonu sa nekoliko odličnih igrača. Mi sa druge strane imamo naše probleme, došli smo u Španiju bez Mitrovića i Vajta, ostali smo i bez Voltersa i Kalinića u Vitoriji. Ipak, želimo da damo u Madridu sve što imamo u ovom trenutku protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, bez obzira na sve probleme" rekao je Lazarević.

Utakmica u Madridu biće četvrti meč za crveno-bijele u rasponu od samo 7 dana nakon duela sa Asvelom, Partizanom i Baskonijom.

Ekipa se odmah nakon utakmice u gavnom gradu Španije, vraća za Beograd, a u ponedjeljak ih očekuje novo gostovanje i meč sa ekipom SC Derbi u Podgorici.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC