• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva derbija, pa put autobusom u Podgoricu: Kvalitetni stranci + talentovani domaći = Studentski centar!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nakon duela sa Partizanom i Nimburkom ekipu Igokee očekuje iscrpljujuće gostovanje u Crnoj Gori.

 aba liga studentski centar igokea anajava dragan bajić dešon stivens Izvor: Aba-liga.com/Igokea/Nikola Vuruna

Poslije tijesnog poraza od Partizana i teške i važne pobjede nad Nimburkom ekipa Igokee odigraće i treći meč u razmaku od sedam dana.
Ekipa Dragan Bajića u subotu od 21 čas gostuje Studentskom centru u Podgorici i pokušaće da upiše šestu pobjedu u regionalnoj ABA ligi.

Trener Igokee apostrofirao je umor kao otežavajući faktor u ovom duelu, ali je dodao da vjeruje da njegova ekipe može do pobjede.

"Poslije dva iscrpljujuća meča u jako kratkom periodu idemo na gostovanje Studentskom centru u Podgoricu. Na put idemo autobusom, ovo je nezgodan put, ali moramo se suočiti sa tim stvarima. Gostujemo jako nezgodnoj ekipi, iako su novajlije u ligi zalužuju svaki respekt na osnovu dosadašnjih rezultata. Studentski centar je skup jako kvalitetnih stranaca i jako talentovanih domaćih igrača. Klub ide u tom smjeru, da razvijaju talentovane igrače, rezultati i igre koji pružaju ukazuju na to da moramo ući maksimalno skoncentrisani ako želimo da izađemo sa pozitivnim rezultatom. Vjerujem u ove momke, jedini faktor je umor, ali vjerujem da ćemo na najbolji mogući način odgovoriti na sve i ako nam se ukaže prilika slaviti pobjedu", rekao je Bajić.

Jedan od zapaženijih igrača u ekipi Igokee ove sezone je Dešon Stivens, koji je pred odlazak u Crnu Goru rekao da njegova ekipa ide utakmicu po utakmicu.

"Svaka utakmica u ABA ligi je teška, ali moramo biti mentalno i fizilki spremni i boriti se 40 minuta. Imali smo prilično težak raspored, trudimo se da izdržimo to i fokusiramo se na protivnika. Moramo da razmišljamo o svojoj igri i idemo utakmicu po utakmicu“, rekao je Stivens.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC